Livsstil

Lite sömn, inredning pågår och snuskiga förslag på facebook

Inredning pågår.

Jag lever och har bara inte haft orken att sätta mig vid datorn i dag. Jag hoppade nämligen in och hjälpte till med ett nattpass på ett HVB hem i natt och när jag kom hem vid strax innan 9 rastade jag kamphunden och sen la jag mig direkt och vet ni vem som vaknade kl 11 och inte kunde somna om ? Jo jag och till min stora lycka vaknade jag upp till strålande sol, jag rastade kamphunden igen och fixade mig för att ta en promenad och ge mig iväg och köpa en present och vet ni vad? När jag kom ut så valde solen att gå in. Tack som fan, det var den lyckan!

Presenten inhandlad och jag gick hem, fixade med Chanel och så la vi oss på soffan i ett par timmar utan att kunna somna, men jag somnade igen mot min vilja 15.30 och sov till 17. Syrran skickade sms och jag tackade nej till längre promenad då det var rätt kallt ute tidigare i dag och så gick jag ut med Chanel, det var ruskigt skönt väder och vet ni nu vem som inte svarade mig? Jo, syrran. Jag han skicka 16 sms på mindre än en minut, väntade en kvart och gav upp, efter totalt 30 min svarade hon äntligen och hon var ute. Skit på dig då och nu hade jag överskotts energi så jag tog tag i hemmet och har röjt undan i köket, vardagsrum och sovrummet, slängt massa lådor och dammsugit samt på det att trots att det är fredag kväll så är det ju uppenbart okej att grannen smäller i dörren, hotar folk och skriker i trappen så det gör ju inget om jag dammsugare och sen spikar upp lite tavlor i sovrummet, men det sket sig med tavlorna, jag hittade inte tavelspikarna , så fortsättning följer!

Sexerbjudanden på Facebook.

Det är fredag och jag är ledig och när ja väl fått fram inredningsstjärtissen inom mig får jag ett en ny notis på Facebook , någon vill bli vän med mig och innan jag hinner kolla upp människan får jag ett meddelande som lyder – Hej , vill du bli min vän? Jag är en afrikansk killa på 21, är gay och bor i Malmö, vill du kn*lla? Den är stor 25 cm ?! Vill du ha bild?

Hold your horses och rulla du in din vattenslang och nej jag vill inte ha någon bild på den. Jag har pojkvän så jag skulle uppskatta om du slutade skriva som du gör och jag är inte intresserad. Och då får jag tillbaka, nice, vill ni ha träkant? Träkant? Förhelvete, vem vill ha en flisa i röven?  Jag blockade honom.

Nu ska jag ta med mig kamphunden och en flaska vin och traska över till syrran. Kolla på idol och fredagsmysa där i stället för i min ensamhet. I helgen väntar kvällspass på jobbet och bästa kollegan är tillbaka.

Tavlorna är i samarbete med nordicprintstore.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Linda 3 november, 2017 at 20:09

  Hehe, “vill du ha träkant?” “Nej, jag vill ha stock!”
  Förlåt, var tvungen…

  • Reply tommytott 4 november, 2017 at 22:50

   Ja en stock hade ju varit bättre än en träkant med risk för flisa i gumpalallan. Märkliga fetischer folk har haha!

 • Reply DiaperChanger 3 november, 2017 at 20:21

  Jag kan inte sluta skratta, “flisa i röven”.

  • Reply tommytott 4 november, 2017 at 22:50

   Haha, vafan?! Träkant? hallå, det bör ju ge en flisa i gumpalallan. Konstiga saker folk erbjuder 😀

 • Reply Monica 5 november, 2017 at 01:37

  Fniss jag skrattar ihjäl mig åt träkant.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.