Livsstil

Söndag,kastade bajspåse på tant och morrande kamphund

Lata hundägare.

Det är en trött Totten i dag, kamphunden har väckt mig ett par gånger under natten där hon morrar som fan och när jag släppt ner henne från sängen har hon inte velat gå mot lägenhetsdörren, utan stått i hallen och morrat och skällt. Förlåt grannar, men jag tror hon antingen är paranoid eller så hör hon någon utanför våran lägenhetsdörr som inte jag hör och nej,jag vågade inte gå fram och kolla i “ögat” haha!

Vi klev upp vid 9 tiden,kamphunden fick mat och sen gick vi på morgonpromenad och lite lek bland alla färglada löv som ligger på marken. Och när vi busar där kommer det en kvinna med en hund som muttrar över något, Chanel bryr sig inte om hunden men ändå muttrar hon. När vi är på väg tillbaka mot hemmet så möts vi ännu en gång av kvinnan med hunden, hon pratar i telefon och hunden kröker rygg mitt på gångvägen och hon visar inget tecken på att vilja plocka upp efter hunden och mycket riktigt börjar dom gå. Jag ropar efter henne och gick närmare med min snorgröna bajspåse i handen och sa, du glömde visst något och eftersom jag är en ansvarsfull ( för det mesta ) hundägare och har med mig extra påsar så kan du få den och ta upp efter din hund.

Hon svarar att fjollan kan sköta sin hund så sköter jag min riktiga hund?!

Fjolla? Råtta? Riktigt hund? Jag plockade upp hennes hundskit och kastade påsen mot henne, dessvärre träffade jag inte henne utan hennes LV väska…Hon gick upp i falsett och gick snabbt där i från med bajspåsen på marken! Nu andas ut och göra en ny latte, sunday – it will be a good day!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Yas 5 november, 2017 at 10:15

  hahahahaha heja!

  • Reply tommytott 5 november, 2017 at 10:26

   Lite lätt aggressiv på morgonen haha!

 • Reply Margareta 5 november, 2017 at 13:49

  Haha, lyxväska ska man inte gå omkring med om man vägrar plocka bajs! 🙂

 • Reply Monica 7 november, 2017 at 00:32

  Det gjorde du rätt i som kastade bajspåsen på henne. Synd att inte påsen gick sönder mot hennes väska 😄

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.