Ett hälsosammare jag

Tisdag, paket och ärenden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina jungfrubröst! Tisdag och jag har faktiskt sovit lite bättre i natt efter med högre styrka på medicinen och det är underbart. Så skönt att vakna upp och inte vara helt lost p.g.a sömnbrist, men det tar lite tid för kroppen att kicka i gång och är väldigt seg och värkande på morgonen.

Morgonpromenad med los mexikanska maffian är klar, dom har fått mat och Prada har fått sin ep-medicin. Jag har fått i mig min medicin och morgonlatten är fixad och påväg ner och solen skiner. Det kan alltså bli en grym dag.

Igår kväll när jag var påväg hem från den lugna promenaden med syrran och Mattias så hämtade jag som sagt ut mitt paket från gumgrossisten. Och här ovan har ni det som kom hem. Vassle protein med smak av Vanilj som jag tänker dricka efter träning och Casein med smak av jordgubbsmilkshake som jag tänkte ta på morgonen och på kvällen innan jag lägger mig. Och självklart, ser ni en del bcaa. Favoriten AminoX med smaken Vattenmelon, BCAA hardcore med smaken vattenmelon och något jag velat testa länge är Prime Reload med smak av ferraribilar.. haha, drömmen!

Nu ska jag svepa min latte, dra iväg på sjukhuset och hämta läkarintyg och lämna det på jobbet. Skulle egentligen lämna det efter kl 15 i dag, men jag har ärenden att fixa i eftermiddag så jag får helt enkelt lämna det nu på morgonen i stället. Och så får jag åka till jobbet någon dag när mitt lag jobbar och kramas hejdå!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.