Livsstil

Han är hemma, en ny kalender och njutbart

Mina 2 älskade hjärtan.

12:57 kom sjömannen in med tåget till Hyllie och självklart står jag och kamphunden där som 2 fnittriga tonåringar och väntar med tindrande ögon och en ny bajsad kamphund haha. Vi var där lite tidigt så vi tog en liten promenad i väntan på att tåget skulle komma in. Och som ni ser så är det en trött sjöman jag fick hem och kamphunden var snabb som satan att lägga sig till rätta när sjömannen la sig under filten. Jag hade gärna krupit under jag med , men denna 3 sits soffa får vi inte plats om vi inte ligger på höjden haha.

Snus , nocco och en ny kalender.

Nu har vi stängt kapitlet av 2018 ordentligt bakom oss då den gamla kalendern kastades i soporna och i dag fick jag en ny kalender som sjömannen fyndade samma dag som han åkte på jobb på en butik i Danmark. Han hade med sig 2 hem, en till honom och en till mig så medan han sover en timma så knäckte jag en nocco och började strukturera och fylla kalendern med de första dagarna på 2019. Det första som skrevs upp var att sjömannen kom hem i dag och att jag tränade i går haha. Annat som skrevs upp var den sista jobbveckan på nuvarande jobb och så min första dagen på nya jobbet och lite annat smått och gott som jag måste fixa den kommande veckan.

Det är en bra fredag och lyckan sprider sig i kroppen. En god nocco, solen som visar sig , härlig musik på lågnivå som strömmar ur högtalaren och så vrider jag på huvudet och får se dom jag älskar mest och höra ljudet av sjömannens tunga , trötta andning. I live. Verkligen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.