Livsstil

Sunny sunday

DSC_2115

 

Söndag. Jag planerade att sova läääänge i dag. Men klockan 9.30 slog jag upp mina melerade ögon och det var den sömnen. Jag går ju på mina nätters jobb ikväll så jag behöver försöka sova lite extra i eftermiddag för att fixa första natten perfekt. Alltid lika svårt att försöka vända dygnet inför första natten.

Morgonen började jag med en härlig morgonpromenad med kamphundarna och så en matvägrande mexikansk surtant. Chanel är inte alls sugen på äta i dag. Dessutom är hon svinsur, jag vet inte varför. Men hon gick in och la sig i transportburen bredvid sängen direkt efter promenaden. Vill inte alls lyssna på mig idag, kommer inte när jag ropar?!
Jaja, hon får ligga och vara sur.

För mycket kaffe har jag fått i mig. Magen är kaos haha. Jag har just kört i gång en tom maskin med rengöringsmedel för tvättmaskiner. Både syrran och Mattias jobbar i dag, så jag ska väl kanske dra över en runda med dammsugaren, vattna lite blommor och fortsätta slappa i soffan.

Åh på måndag kommer jag kanske berätta en rolig sak. En av mina drömmar går troligen i uppfyllelse 2016. Jag längtar redan! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 3 maj, 2015 at 11:56

  Är lilla skruttan kanske skendräktig? Det kan pågå två månader efter löp och påverkar matlust och humör. För det var väl hon som löpte nyligen?

  • Reply tommytott 3 maj, 2015 at 12:06

   Det stämmer. Jag tror oxå hon är skendräktig!

 • Reply susanne 4 maj, 2015 at 12:36

  Wow det var länge sedan jag tittade in hos dig. Vilken fin blogg du har :)!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.