Livsstil

Konstiga drömmar, under klänningen och sommaren var är du

I natt har jag drömt sjuka drömmar, att någon spränger upp våran lägenhetsdörr, att någon kastar in ett brinnande föremål igenom sovrumsfönstret så sängen började brinna och mitt i allt detta vaknar jag kl 04 av att någon skriker utanför, jag sliter tag i chanel, min mobil och klockladdare och snus och hoppar ur sängen .. ser mig om kring och utbrister, Totten du är en idiot och börjar skratta för mig själv och lägger mig igen!

En kamphund under klänningen på främmande kvinnor!

Värktabletterna har jag fått i mig, Chanel har fått i sig mat och en morgonrunda i solen och lyckats skrämma skiten ur ett par utländska kvinnor, genom att lyckas ta sig under klänningen på en av kvinnorna. Dom vrålade och studsade, jag skrattade så tårarna sprutade och ja, försökte så gott jag kunde få tag på Chanel. Jag försökte mellan skrattningarna be om ursäkt. Jag försökte locka fram Chanel så gott jag kunde och försöka få tag i Chanel utan att vara för nära med mina händer, jag får tag i Chanel, jag ber om ursäkt och dom ler , ser skräckslagna ut och går vidare.

I dag visar solen sig och hoppas innerligt att solen kommer vara framme hela dagen. För jag saknar sommar värmen som var i Maj månad. Var är du? Jag behöver dig verkligen, för värme och solen gör att jag mår bättre i kroppen. Annars händer inte mycket i dag, det är vila som står på schemat, lite mer tvättning och förhoppningsvis kan jag lägga mig som en strandad val i solen, det hade varit underbart. Ja ett besökt på affären med måste jag, för nu har jag tagit min sista nocco caribbean och mjölken är fortfarande slut, hur jävla länge har kossorna i bregottfabriken semester på denna adress ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.