Livsstil

Jag lever men det är knappt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaaaag lever men det är fan knappt. Jag är fasiken inte kaxig och jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men allt gick otroligt snabbt.  Jag får helt enkelt försöka berätta allt senare i ett inlägg. Nu är jag hemma i alla fall och inte nog med att jag är nyopererad så har den där jävla mansförkylningen brutit ut .. Försök hosta med en lätt inflammerad och nyopererad mage?! Haha!

Jag har dessutom sovit otroligt dåligt de senaste dygnen så att få komma hem i går kväll och direkt få duscha och sova ett par timmar var skönt och sen har jag sovit ok i natt, inte optimalt, men okej. Det bästa av allt är att få ha sin egen säng, galna kamphundar och sjömannen hos sig och sin egna toalett, att jag inte skitit på flera dagar hör ju inte hit men efter ett par dagar med morfin förstår ni ju hur min gumpalalla låter!

I dag ska det uråttas lite ärenden, få komma ut och få frisk luft och sen ska jag bara vila, vila och åter vila. Jag kan ju inte göra så extremt mycket och att välja kläder är ju inte enklast,jag är ju som jag är .. Trots att jag är nyopererad vägrar jag se ut som skit, jag måste ju fortfarande vara pretto Totten! 😉 Nu ska jag dricka  kaffet som sjömannen lagat och sen hjälpa honom med hans blogg.. Japp, ni läste rätt. Han har medan jag varit inlagd skaffat en blogg .. för att ha något att göra .. Är han inte söt ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annelie 20 januari, 2016 at 09:49

  Hoppas att du lägger ut din mas´ns bloggadress sedan… 🙂

  Var det blindtarmen de opererade bort på dig..??
  Gött att vara hemma i alla fall..

  Ta nu hand om dig och dina hjärtan.. // Kramen Annelie i Trelleborg

 • Reply Denise Taylor 20 januari, 2016 at 09:51

  Hoppas du mår bättre snart!

 • Reply Mirre 20 januari, 2016 at 13:32

  Nämen vad nu, läste på instagram, verkar vara blindtarmen, hoppas att det går att härda ut, kramar till dig/ er

  Ja sött att han skaffat blogg,

 • Reply Twiggy 20 januari, 2016 at 15:05

  Åh vad roligt att han med skaffat blogg 😀 Och skönt att du är okej ♥

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.