Livsstil

Brake down i hallen

img_5678

Godmorgon, eftermiddag och kväll. Det kanske hade passat bättre med att önska en god dag med tanke på att jag vaknar upp till allt, inklusive frukost, lunch och middag. Men jag min jävla nöt glömde ju ännu en gång plocka fram mat när jag kom hem från jobbet i morse och jag ska inte äta middag först kl 21.30 ikväll? Herregud , hur fan ska detta gå?

I dag har jag semester från jobb och i går när en nattkollega kom in för att jag skulle hålla “kurs” i beställningsystemet så bara frågade jag rakt ut i fall han ville jobba söndag och måndag natt för mig och det ville han, så jag tog semester söndag och måndag med ?! Vafan haha . Men så skönt, jag har ju en del semester dagar att ta ut och under julhelgen blir det ingen semester, då jobbar jag och sen avslutar jag min tjänst på nuvarande jobb.

Så nu har jag ryckt upp mig efter ett mental brakedown i hallen. En hel garderob med skjortor och inget duger. Den jag ville ha var fan fläckig som jag missat från annan fest och 42 par skor och inget duger? Jag orkar inte. Mankini funderade jag ett tag på, men kände det är mer för hemma och tema fest och när jag och sjömannen ska busa till det lite , dessutom är jag ju mister no butt så jag kör safe även idag – och nu ska jag trycka i mig någon macka innan jag blir hämtade vid 17.30 av Matte Hå och Lizette som är snäll och kör mig hem till Aicha , där även veronica är och vi ska göra oss klar för kvällens festligheter… 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.