Livsstil

Fredag, skillnad på kaffe och kaffe och nattjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar. I dag var det uppenbart min tur att dra nitlotten och att behöva kliva upp och gå ut med kamphundarna. Dom har fått mat och nu även varit ute och direkt när vi kommer in så sätter sig alla och stirrar på mig, precis som om dom ska få mer mat?! Seriöst, nu får det väl räcka haha!

Sjömannen ligger och hånglar med kudden och jag vet inte vad grannarna håller på med, men det låter som fan i alla fall. Och jag dricker en god latte och sitter här och med sömngnuggade ögon, trött och nyvaken och latten smakar ovanligt gott och det märks verkligen när man har bra kaffe och när man har dåligt, de där billigare kompatibla kapslarna är ok men Nespressos egna kapslar gör att smaklökarna har nakengymnastik i flabben!

I dag är det alltså fredag, det betyder att jag går på mina nätters jobb och ska därmed försöka sova lite i dag, vi får helt enkelt se hur det går.  Vi ska även förbi Malmö Live en runda på mässan som är där i dag, sjömannen har lite kollegor som är där så vi ska säga hej och höra hur det går.  Och ja, jag ber om ursäkt för att jag är världens sämsta människa på svara på kommentarer .. Det kommer!:)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.