Livsstil

En ny vecka, tiden springer iväg och sur kamphund

En helt vanlig ledig tisdag.

Så var min jobbhelg över och jag har en helt vanlig ledig tisdag framför mig. Jag känner att tiden bara springer iväg, dygnets timmar hinner jag inte med allt jag vill och bör göra, men det får helt enkelt vara så även fast jag önskar jag kunde lägga ner så mycket mer tid på bloggen och mina sociala medier än vad jag gör , för just nu är det inte mycket och jag hinner och orkar inte riktigt helt med.  I går när jag kom hem från jobbet så var det käka middag och ryggläge i soffan då jag inte riktigt vet om det är en förkylning jag har eller om det helt enkelt är någon jävla allergi, för det verkar inte vara en förkylning.

Utöver detta är jag och Chanel inte alls vänner. Hon är så jävla sur på mig hela dagarna för att jag skäller på henne. I söndagskväll efter jobbet när vi gick kvällsrundan så skrek hon till vid buskarna och haltade så jag lyfta upp henne och kollade på tassarna i mörkret men jag såg inget och väl inne så ser jag ett sår på vänster framben, en drygt centimeter hud och päls är borta. Pappas bebis. Såret ser fint ut och är inga problem alls, men problemet är ju att Chanel slickar och slickar. Jag skäller och i går kväll hotade jag med att dra till det kvällsöppna apoteket och köpa en tratt till henne .. hon kröp under täcket och trodde hon skulle vara smart och inte tro att jag märker att hon ligger där och slickar .. Jag.orkar.inte men hon är väl snart go igen!

Det är en ny vecka och vi går in emot där många går på sin långledighet. En annan har fullt upp med jobb men är ledig till helgen och sen kör vi jobb under julafton. Jag är så glad att julen snart är över då jag kör min julkalender på instagram och just nu känner jag bara att jag inte orkar mer, men har jag orkat spela in en video varje dag så här långt så ska jag klara av de sista dagarna. Men nu saknar jag att lägga härliga foton, outfit bilder och inte en video som får folk att antingen skratta eller sucka och be mig dra åt helvete? Antingen älskar man mig eller så hatar man att älska mig haha. Jag vet inte vad som är bäst  .. men jag välkomnar båda känslorna och kan faktiskt förstå er som har en hatkärlek till min instagram just nu..

Men nu andra koppen kaffe och sen fixa och trixa lite här hemma, kolla sociala medier och sen ge mig iväg till kiropraktorn för behandling. Förhoppningsvis är detta sista gången, för jag blir fan ruinerad av alla besöken. Därefter blir det fixande med bloggen, hemmet, handla , kamphunden och ja .. allt som rör livet där till och fixa matlådor till kommande jobbdagar .. Fantastisk, eller hur?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 18 december, 2018 at 12:41

    Det finns rehab-skor man kan köpa på zooaffärerna för att skydda mot slickande. Ett annat sätt är en babystrumpa som man tejpar fast runt låret med elastiskt bandage. Går kanske att låna av syrran? Viktigt är ju att det inte är alltför tätt utan att det ändå luftas. Och lite synd är det ju faktiskt om henne, så jag förstår om hon sätter upp sin sura min emellanåt… Ha det fint!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.