Livsstil

Sveriges nationaldag, ep-anfall på hund och accessoarer för män

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måndag och röd dag, i dag hissas flaggan för att det är våran dag, Sveriges nationaldag. Jag tycker det är lite synd att vi inte har lika storslaget firande som grannlandet Norge och att vi faktiskt bör vara lika stolta över vårt land som dom .. Där har vi lite att lära!  Morgonen börjar med att fotografera de snygga armbanden som jag fick hem från den här butiken här om dagen, rasta kamphundarna och fixa latte till mig och sjömannen.

I dag får vi helt enkelt se vad som händer. Antingen kör vi ner till husvagnen igen om vädret kan ta och bestämma sig i fall molnen ska försvinna, solen komma fram ordentligt eller om det faktiskt förbli mulet och kanske till och med regn i dag. Jag hoppas på sol så vi kan köra ner till vagnen, sola och bada och bara vara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur snygga är inte dessa accessoarer för män? Jag följer ju en hel de modebloggare och modeikoner på instagram och jag har funderat lite på vad det är som jag själv saknar på mina outfit bilder och vad jag kan göra för att snygga till mina outfits. Smycken! Jag har nästan inga snygga smycken och efter lite googlande så trillade jag över dessa och ja, det var verkligen svårt att välja ut dom men när dom damp ner i brevlådan så var dom så mycket snyggare i verkligheten, så ja .. Dessa kommer ni få se en hel del i från i bloggen och på min instagram.

Igår kväll fick våra älskade Prada ett stort EP-anfall när vi hade lagt oss och behöver jag säga att jag gapar och skriker på sjömannen att han ska få eld i röven och se till att snabbt hämta medicinen som ligger i kylen, dela suppen och ge mig den så hon kan få i sig sin medicin snabbt ? Det gör verkligen ont och är hemskt att ha henne i famnen när hon krampar, men jag vägrar låta någon annan ha henne, hon ska vara hos mig. Hon fick snabbt medicin och efter 30 sekunder så lugnande det sig och jag kunde andas ut igen.
Vi är oroligt tacksam för att hennes medicin som hon får varje morgon och kväll faktiskt har minskat ner anfallen från ett par i månaden till 2-3 gånger per år .. max och att medicinen hon får vid anfall faktiskt hjälper direkt.  Våran lilla prinsessa, nu hoppas vi att det inte kommer fler anfall på ett par månader, gärna på något år.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 6 juni, 2016 at 10:00

    Lilla skruttan, vilken tur att det gick bra! Hemskt när djuren blir sjuka, man känner sig så maktlös. Tur det finns bra medicin i Pradas fall!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.