Camping livet

Vallmo

Söndag kväll och vi är tillbaka vid husvagnen! Det har vart en lugn kväll då jag efter dagen känt mig lite nere, det känns mer än vad jag trodde att lämna mina fantastiska kollegor, speciellt på akuten, även fast jag vet att jag kommer ha kontakt med dom framöver  .. Men ändå så har jag varit lite låg.

Jag somnade i sängen när vi la oss för att slappna av i eftermiddag och vaknar av att det är stekos i hela husvagnen inklusive förtältet när sjömannen lagar mat. Vi har ju ingen fläkt och att glömma att öppna fönster gör ju sitt så jag vaknar av att jag får andnöd och det är “dimma” all over the place, men maten var sinnesjukt god som vanligt. Och Njies kvarsås var god även om det inte var laktosfri och det blev happy bamsing för mig!

Efter maten tog vi kamphunden chanel på promenad och när vi kommer utanför campingen får jag springa tillbaka till vagnen för att hämta kamera för jag ser gigantiska vallmo som jag vill ha foton på. Skåne är fantastisk på våren/försommar när allt blommar ut, men man får vara snabb med kameran för att hinna med de riktigt vackra moments som det bjuds på.  Efter promenaden hamnade vi hos världens bästa Anki och olle för lite skvaller om var som hände på campingen, vin, tv och massa skratt.

Nu är vi tillbaka till vagnen, jag har redigerat foton och sjömannen har krupit ner i sängen. Jag har avslutat tävlingen på bloggens facebooksida och självklart är det besvikna vinnare som avföljer sidan för att dom inte vann, skit på er, Men för bara för det kör jag i gång en ny tävling om någon vecka som ni inte vill missa.  Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen hos sjömannen och se om han är sugen på hissa segel och sen sova, i morgon hoppas vi på en dag med sol så vi kan bränna fläsket lite extra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 5 juni, 2017 at 10:01

    underbar bild!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.