Livsstil

Cappuccino moment

Cappuccino moment.

Söndag och chanel har fått ett par rundor ute och vi har även hunnit med en 30 minuters powernap, i dag var jag och powernap vänner och det blev verkligen en kort sovstund och inte ett par timmar som det annars brukar bli. Det känns i kroppen att jag var vaken drygt 22 timmar i går, men det var det så värt för att efter 15 år få träffa en barndomsvän.

Tvätten är upphängd och badrummet har fått sig en rejäl omgång av både klorin och vanligt rengöringsmedel. När jag var iväg en runda till willys i dag så köpte jag med mig snabbkaffe hem eftersom nespresso kapslarna är slut och jag fortfarande inte har orkat släpat min obefintliga röv till butiken och köpa de kapslar jag vill ha, så nu fick det bli en cappuccino på snabbkaffe. Inte det godaste, men jag fyller på med koffeinet för att hålla kroppen vaken i vart fall.

Nu gå igenom mailen lite innan jag och kamphunden fortsätter att slappa och ladda upp för kommande vecka med både jobb, träffa vänner och få hem sjömannen – batterierna är fulladdade tills han kommer hem. Nu känns det både i kropp och sinne att han varit borta alldeles för många dagar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.