Livsstil

Flytt, nya möbler och trötta kroppar

På plats i nya lägenheten.

Vi lever och är riktigt ömma i kropparna efter gårdagens flytt.  Vi började vid 7 på morgonen med att fixa med kablar, tv och packade ner de sista sakerna. Vid 9 hämtade vi flyttbilen och så började vi bära ner sängen, sänggaveln och då kom även syrran och Magnus som skulle hjälpa oss. Det gick snabbt och vid strax efter 11 var vi klar med att fylla lastbilen så vi bjöd på lunch. Tack som fan för hjälpen, utan er hade det inte gått så snabbt.

12.30 fick vi nycklarna till lägenheten så då började vi bära in i nya lägenheten. Tommy anslöt och hjälpte till och hade med sig säcka kärror så när klockan var 13.30 var vi klara och allt var inne i lägenheten. Därefter körde jag och sjömannen till gamla lägenheten och hämta stol och bord, soffbord och sen ut till xxllutz och handlade en ny bäddsoffa, lastade den och körde ut till svärmor med den. Bar ut soffan hos henne som ni ser ovan, för den skulle vi ha. Fixade ordning med bord , soffa och sen tillbaka till nya lägenheten och få in nya soffan och köksbord.

I dag har jag semester vilket jag är oerhört tacksam för. Vi har packat upp massor, ställt in lådor i klädkammaren som vi inte gått igenom ännu och som vi ska ta lite då och då. En runda på ÖoB och handlade bra att ha saker, lite städgrejer och nu i eftermiddag har vi varit på rusta och köpt nya kuddar till soffan och äntligen en matta. Vi har inte haft matta på flera år pga hundar, men nu när vi bara har Chanel så testar vi.  Så glad.. haha!

Vi är inte klara ännu, utan måste till gamla lägenheten för att hämta gardinstänger och lite annat smått och gått. En hylla är kvar och sen ska den städas. Men det har vi massa dagar att fixa och vi känner att vi orkar inte i dag,. Men vi börjar komma i ordning riktigt bra här i lägenheten, sovrummet är det rum som är mest kaos och sen ska vi försöka hitta något mer snyggt möblemang att ha här i vardagsrummet. Men just nu känns det som att vi faktiskt kan leva här och lägenheten är så fin. Det är riktigt skönt med en totalrenoverad lägenhet.

Så resten av kvällen får vi se vad som sker, kanske ett glas bubbel och bara mysa ner oss med kamphunden i soffan. Vi får helt enkelt se. Jag jobbar lördag och söndag kväll så helgen behöver jag inte planera alls.  Men när vi är helt klara kommer jag försöka visa er hur vi har det här i nya lägenheten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Margareta 16 mars, 2018 at 17:48

  Grattis till att vara på plats! Chanel ser ut att känna sig lite bortkommen. Vilken fin chihuahuakudde! 🙂 Trevlig helg där bland kartongtravarna!

  • Reply tommytott 16 mars, 2018 at 18:09

   Tack 🙂
   Chanel känner sig oerhört bortkommen, hon gnäller mycket, tjurar och känner sig inte hemma alls ännu. Vi kunde inte lämna henne igår kväll för hon satt och “grät” i lägenheten. Men det kommer väl.

   Trevlig helg till dig med!

 • Reply Josefine 16 mars, 2018 at 20:57

  Jättemysigt med ny lägenhet hoppas du kommer trivas ☺️☺️ Ha en fin fredagkväll

  • Reply tommytott 18 mars, 2018 at 09:55

   Tack så mycket!
   Visst är det härligt med ny lägenhet. Det är något speciellt att komma i gång och få allt på plats.
   Hoppas helgen varit bra!

 • Reply Vicktoria Murawska 22 mars, 2018 at 11:25

  Så jobbigt att flytta, men samtidigt så härligt! 🙂 Vi flyttar i början av april 🙂 En fråga var hyrde ni er skåpbil och vad kostade det?

  kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.