Livsstil

Citronkladdkaka, kardemumma kaka & Kärlek

image

Hej fina! Så är sista jobbnatten snart ett minneblott och det har blivit både städat och så körde jag i gång och bakade lite till kollegornas möte i morgon. Det blev en citron kladdkaka och en kardemumma kaka. Jag slängde ihop en sats och gjorde kola kakor oxå, men dom blev inte så pass bra att dom är värd att visas här.

Kollegan kom nedspringandes just i tid när kardemumma kakan var klar, så hon fick smaka på nybakad kaka och gav högsta betyg. Jag tvingande henne att smaka på kladdkaka med mig och ja , im in heaven. Jävlar vad god den är , citron is the shit och jag måste baka denna hemma med gluten och laktosfria produkter.  Ni vet vad jag gör resten av kvällen? Hej toaletten!

I kväll hämtade jag dessutom sjömannen med kollegor på centralen. Ren och skär lycka. Körde hem kollegorna och sen körde jag och sjömannen hem till kamphundarna. Äntligen, äntligen är han hemma och jag får massvis med kärlek. Kärleken till denna mannen är oändlig, nu väntar 14 dagar av mys och kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 19 november, 2015 at 09:10

  En sån som dig skulle vi ha på vårt jobb, ingen som bakar där inte!

  • Reply tommytott 19 november, 2015 at 21:19

   Haha …

 • Reply Monica 19 november, 2015 at 14:38

  Ha det så mysigt med din sjöman 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.