Livsstil

Ledigheten är över

dsc_3301

Vid 12.30 vaknade jag i dag, perfekt när jag ska gå på mina nätters jobb och jag har sovit riktigt gott.  Vaknade av att jag uppenbart tyckt att plasten som man får efter tatueringen, som jag väljer att vara kvar första natten då det är rätt kletigt, tydligen var jobbig, så i dag åkte plasten av och tatueringarna får luftas och smörjas in med jämna mellanrum. Jag är rätt öm på vissa ställen på armen, men ska man vara fin får man lida pin.

Denna stjärtis har äntligen köpt mjölk så nu njuter jag av en riktigt god latte, har just kommit hem. Hämtade upp syrran då jag lovat henne att köra med henne så hon kunde köpa en julklapp till Matte hå, inom rusta och kolla och sedan avslutar vi på Öob.
Dom hade svinsnygga trådstjärnor till 50% men jag kunde inte bestämma mig så jag köpte inga, syrran köpte dock 2. Ångrar jag mig att jag inte köpte en? Jag vet inte .. för dessa stjärnor är i koppar och de kan man ju ha framme året runt och inte bara till julen.

Ledigheten är över och jag år på mina nätters jobb ikväll. Jobbar torsdag och fredag, semester lördag och sen jobb söndag och måndag. Nu går det förhoppningsvis snabbt tills på onsdag då sjömannen äntligen kommer hem igen så jag får ta hand om min trötta sjöman som är extremt duktig och snart varit till sjöss i 19 dagar. Längtar är enorm.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.