Livsstil

Plugg, mellan en kvinnas ben och för få timmar

Plugg på kvällarna.

Säg hej från plugg-Totten.
Detta är ju helt sjukt, det är jag vet inte hur många år sedan jag satt och pluggade på kvällarna men nu är vi här igen och jag känner mig lite panikslagen. För er som missat så går jag en instruktörsutbildning via jobbet på totalt 11 dagar och denna veckan har vi 4:a dagar utbildning och det innebär ju för en lite av en perfektionist att jag behöver plugga, för jag vill ju leverera bra redovisningar även fast jag helt av allt bara vill lägga mig ner och dö och ber varje gång att min känsliga mage inte ska köra i gång och att jag skiter på mig vid de muntliga redovisningarna. Det är hemskt och de praktiska redovisningarna känner jag mig mer säker på och dom är inte lika nervösa.

Utbildningen jag går är kanske inte för alla,för här är det fysisk när kontakt och i dag hamnade jag mellan benen på en kvinna. Jag kan tänka mig att en och annan heterokille är lite avundsjuk på mig för jag hamnade mellan benen på en vältränad snygg kvinna haha och självklart utbrister jag när jag ska lägga mig där  – kom då, kom då! Vi båda dog av skratt och sen bytte vi plats och jag fick en kvinna mellan mina ben och Camilla utbrister … Ska det verkligen vara så här nära? haha!

Utöver att jag faktiskt tycker utbildningen är så fruktansvärt rolig, utmanande och utvecklande så känner jag en inre stress som inte är av denna värld. Det är mycket just nu med jobb, utbildningen och så ska det redigeras foton på kvällarna. Jag vet att brudparet vet om att jag har mycket just nu och dom stressar mig inte och tjatar inte om korten ( thanks god ). Jag vill verkligen att dom ska få dom så snabbt som möjligt, men samtidigt vill jag inte slarva mig igenom redigeringen och leverera foton som jag inte är nöjd med. Men ändå .. jag är ju en person som vill jobba undan saker och ting och leverera så snabbt som möjligt, men just nu får jag helt enkelt prioritera och köra massredigering och lägga all fokus på bröllopsredigering i helgen när jag är ledig. Att börja blanda plugg och redigering är inte bra och jag vill ju leverera bra på båda delarna, så jag får helt enkelt göra som jag skrev ovan och köra redigering i helgen.  Och sen har jag ju jobb i sociala medier som hamnar efter och även det stressar mig, men det löser sig  .. alltid.

Men nu får jag ta och sluta svamla och ta hjälp av kamphunden och få klar uppgiften till redovisningen i morgon. Jag måste ju även försöka vila och koppla av lite oxå, plugget och jobbet blir verkligen inte bra om jag stressar och inte tar hand om mig själv. Så  .. Lets do this. I can do this. I morgon är en ny dag med både strypning och ligga mellan benen på folk, livet alltså haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.