Livsstil

Dålig sömn, första dagen och ny favorit på spotify

Morgonlatten och tända ljus

Första dagen på nya jobbet.

Tisdag och i natt har jag sovit superkast. Jag vet inte vad kamphunden har hört eller höll på med i natt. Men jag har varit vaken ett par gånger då hon skällt och rest ragg. Hon har rest ragg och skällt och stirrat ut mot vardagsrummet och vid 2 tillfällen trodde jag att jag skulle skita ner mig och att någon var inne i lägenheten , för hon skrek hjärtskärande och morrade och skällde och stod vid mitt huvud och stirrade mot balkongen. Jag var inte direkt kaxig när jag smög upp och kollade ut på balkongen och självklart var det ingen där.  Så i dag ville hon inte riktigt kliva upp.

I dag har jag min första dag på nya jobbet, eller nya och nya. Jag jobbade där som timanställd för 2 år sedan och nu går jag in på vik på akuten. Det ska bli så kul att träffa de gamla kollegorna igen men samtidigt så känns det otroligt märkligt att jag inte ska ha min mosho och fina Rita vid min sida. Men jag är så taggad på att gå till jobbet i dag!

Så här sitter jag nu,  med min latte som det är ett litet hjärta i den skummade mjölken. Hur fan lyckades jag? Men jag blev lycklig som ett litet barn och det måste väl ändå vara ett tecken på att det kommer bli en grym dag. Så nu blir det mysa med kamphunden i soffan, dricka latte och sen göra mig klar. Jag har hittat en ny favorit på spotify som spelas för fullt här hemma, nämligen Pentatonix.  Lyssna på Hallelujah. Its a hallefuckinglullejah-moment och även rövhåret reser sig av rysningar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 15 januari, 2019 at 20:09

    Pentatonix är fantastiska! Du måste lyssna på deras variant av Mary did you know!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.