Livsstil

Lite sömn, vinnare och kiss i soffan

Att jag ens är ståendes är ju fan bara ett under. Alldeles för lite sömn och folk terroriserar en och verkligen ringer och ringer. När man ringer upp så svarar inte asen, men tack som fan för att du väckte mig i min skönhetssömn, det här med nattarbete har sin charm det oxå men när jag ändå är uppe så stillar jag kaffe tarmen och lyssnar på sjömannens lycka över att våran nya box till boxer har kommit. Materiell lycka över att ha en mindre box ? Titta Totten – vi har exakt som Lars-Olle haha!

DSC_5673

Ja här har ni den mexikanska kamphunds maffian. Ja ni ser ju hur kungen i huset tränger sig in bland sina tjejer. Han ska fasiken alltid vara i centrum, men i dag är han billig och jag funderar starkt på att lägga ut honom på blocket. Den här lilla pisse-nissen har nämligen tagit sig friheter och rastat krigaren i soffan. Ännu en dag med verbala utlåtande om könsord.  Det är fasiken något kromosomfel på denna hunden, han har ju fasiken skött kisseriet utomhus så jävla bra och någon olycka har det ju hänt, men sen har han varit galet duktig och varför i helvete ska man kissa i soffan? Nu måste jag ju fan försöka tvätta tygsoffa?! Tack som fan .. hundjävel!?

Nu kära läsare, tävlingen avslutades i måndags och det är tid att avslöja vinnaren av de fantastiskt snygga plexiglastavlorna hos Små Detaljer.  Sjömannen har fått äran att läsa kommentarerna för att vara lite mer oberoende som i många fall ..

Grattis Anki, kontakta mig per mail så ser vi till att du snart får hem tavlan till hemmet!  Vann du inte så deppa inte. När vi kommer upp till 700 följare på bloggens facebooksida kör vi en ny tävling. Heja mig oss ? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 2 september, 2015 at 14:10

    Hallå hallå. Är jag lycklig eller blir jag lika lycklig som du Totten blir för en box. Tack så jäkla mycket. Vi hörs o syns😘😘😘😘

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.