Livsstil

This day needs a big bottle of wine

DSC_5329

Snygg tv-möbel va? 😉

Den här lördagen tar nog pris för en av de mest märkliga lördagar ever. Börjar morgonen med att köra ner till Trelleborg för att hämta skvätt skyddet till Gizmo för att ha det här hemma ifall han börjar dumma sig ännu mer med skvätteriet och för att hämta hem mina handledsskydd i fall dom låg där. Passade på att hälsa på vännerna Anki och Olle.

Sen blev det tvärvädning, jag hoppade in i bilen , hämtade kamphundarna i Malmö och körde på roadtrip.
Och nu efter drygt 3.5 timmar i bilen totalt så är jag och kamphundarna nu hemma och andas ut, blandade känslor. Men det blir nog bra och jag fick ju träffa en bloggläsare – Annelie, trevligt!

Det blev alltså inte som planerat att hämta hem flera bananlådor, men jag hade något som jag ansåg var viktigare, men hej .. jag har ju flera dagar på mig att hämta lådor, förhoppningsvis kan syrran hjälpa mig på måndag och hämta lite fler, kanske någon möbel ska väl gå in i bilen med. Det känns bra.  Så ikväll blir det nog ett glas rött och packa upp lite lådor. Kanske jag kan lura hit syrran en runda trots att hon ska upp asatidigt i morgon och jobba 😉

Ja och som ni ser så har jag nyss haft photosession. Selfiemoment och försökt att lägga till : Make love to the camera moment 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.