Livsstil

Planeringsdag, feber och tv4spring

12049221_1027622433949734_6071340053913792821_nEtt försök till en selfie när vi väntar på nycklar till huset på planeringsdag.

Hej godingar. Hoppas ni har det bättre än mig. Som ni ser på bilden var jag hyfsat pigg, trots feber och skit. Jag valde därför att åka på planeringsdagen mitt ute i ingenstans men fick bara efter 2 timmar köra hem. Febern steg och frossan kom. Vilket var ett bra beslut.

När jag kommer hem, parkerar bilen så möter jag Julius och Björn från tv4spring. Så jag snackar lite med dom, går promenad med hundarna och dom frågar efter mitt nummer i fall dom behöver hjälp under dagen. Jag informerade att dom fick ringa flera gånger i fall jag inte svara då jag troligen kommer sova p.g.a febern.

I eftermiddag ringde dom, när jag var vaken. Dom behövde låna en hund till ett uppdrag. Låna en hund under hela kvällen medans dom letade andra hundägare med hund för att plocka upp andra hundars bajs. Det började med 20 bajsar men sänktes till 15. Sjävklart fick dom låna prinsessan prada och när Gizmo och Chanel behövde komma ut så kollade jag med dom vart dom var, åkte dit med bilen och så fick dom 2 skitar till. Dom klarade uppdraget. grymt.  Hörde tidigare i dag vilket lag min och sjömannens fotograf filmade ( vi var ju med i piloten och testet av tv4spring) så medans jag ändå var ute och dom var i mina kvarter letade jag upp honom och kramades. Fy fan vad kul det var att se fantastiska Simon igen.

Vi ska höras över Facebook när dom är här nere och förhoppningsvis hinner jag piggna till mer, febern försvinna så vi , jag och sjömannen kan träffa honom igen! Men nu ska jag återgå till soffan, hämta en mycket trött Prada och lägga mig och vila lite och förhoppningsvis försvinner febern oxå.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 24 september, 2015 at 00:10

    Krya på dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.