Livsstil

Döende blommor, jakten på fläkt och för lite tid

När tiden inte räcker till.

Tusen tusen tack för alla de fina orden , kommentarer, mail och även meddelande på Facebook. Ni är fantastiska och ja jag har fått ett par aggressiva mail om att folk hoppas på att SD tar hem valet och att det blir ännu värre för oss bajspackare.  Mänskligheten är verkligen fantastiska.

Dagarna bara springer iväg och jag har inte haft tid att hoppa in här så mycket som jag önskat då jag jobbat som en galning och har en helg med jobb framför mig. Jag går och längtar efter regnet, för herregud vad torrt det är ute och jag älskar verkligen hettan som är ute, när man kan ligga på en strand och sola och bada. Det jag inte uppskattar lika mycket är att hemmet är som en bastu, fläkten går dygnet runt och i dag har jag ställt in 2 av växterna här hemma i duschen och dränkt dom, för dom torkar ut och håller på dö, så nu kör jag livräddningsmetoden och dränker dom i duschen och låter dom stå där i ett par dagar och hoppas på att dom repar sig.

Annars har jag nu på förmiddagen åkt Malmö runt efter en pelarfläkt som jag tagit på mig att försöka införskaffa till jobbet. Men jag har ju ett hem att sköta och en kamphund att ta hand om innan jobbet, så jag gav upp för i dag. Det är slut överallt där jag har kollat och det ska komma in flera som är beställda till veckan sa dom!  Helt galet vad AC och fläktar har gått åt , mer än någonsin denna sommar så det är inte konstigt att det är slut överallt.

Annars rullar livet på, sjömannen är till sjöss, jag jobbar för fult och tatueringen har äntligen läkt och alla skorpor har trillat av men jag fortsätter smörja in tatueringen ett tag till i denna värme och nu kanske jag kan börja åka till stranden igen ( om jag nu inte jobbar extra på de lediga dagarna ) och sola och bada.  Jag längtar till semester så sjömannen kommer hem så det inte är så ensamt. Jag ser verkligen fram emot semestern och spendera massa tid med sjömannen. Denna semester kommer jag fokusera mycket på mig och sjömannen och att inte vara alla andra till lags och planera upp massa saker. Utan det ska vara semester och vi ska ta dagarna som dom kommer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.