Livsstil

Face mist, rulla av boxerskortsen och minimalt med sömn

Återfukta ansiktet.

Solen och värmen, du anar inte vad du gör med min kropp och hur bra jag mår i den och jag vill inte att vi ska skapa en dålig stämning mellan oss, men nu tycker jag faktiskt du ska ta en hel dags paus och bjuda oss på ett dygn av ösregn, ge oss så mycket regn du kan gärna 50-100mm om inte mer, men efter det när du tömt dig på vattnet så kan solen och hettan få komma tillbaka igen, lagom till min semester. Värmen i lägenheten gör att jag sovit ca 4 timmar i natt. Fantastiskt!

Ingen är fylld av energi när man jobbar och speciellt inte när jobbkläderna i vanliga fall sitter löst och nu är dom som klister på kroppen pga att man konstant går och är svettig och fuktig på huden. Värst är , oavsett om man är ledig eller jobbar och behöver gå på toaletten och det är ett träningspass för att få av sig boxershortsen. Dom är så svettiga att man får rulla dom av kroppen haha. Förlåt , men det är ju bara sanningen.

I går var jag ju och letade fläktar till jobbet och mitt sista försök och hopp låg på Clas Ohlson på Triangeln, men när jag sprang runt i butiken 2 varv och sedan frågar en personal så får jag till svar – dom är restade hos leverantörer och går inte att få tag på någonstans.

Dock går jag förbi Kicks och smiter in där och kollar efter en återfuktande face mist. Jag fick en för länge sen när jag var på event och när den tog slut så har jag kollat efter ny, men inte aktivt, men nu i denna värme och huden är så uttorkad så fick det bli en ny och denna gången från Kicks och deras egna märke. Kan inte riktigt uttala mig om den ännu mer än att jag är lite skeptiskt till doften haha. Men förhoppningsvis hjälper den till att återfukta huden ännu mer, i denna hetta och sol är det ännu viktigare att man ger huden maximal återfuktning. Jag vill ju inte riskera att jag blir ännu mer rynkig i förtid.

Nu fixa här hemma innan jag ger mig iväg för ännu ett kvällspass. Dessutom tycker jag så synd om våran älskade kamphund, hon ligger oftast helt utslagen på soffan hela dagarna när vi är hemma, det är så varmt i lägenheten trots att fläkten är i gång 24 timmar om dygnet, persiennerna är neddragna och mörkläggningsgardinerna på balkongen är nere dygnet runt.

P.s I dag är sista chansen innan kl 12 att delta i tävlingen om bläckfiskljusstaken på bloggens facebooksida och på instagram. D.s

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.