Livsstil

Dragkamp, 5 år nätvänskap och alla är så jävla perfekta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drygt 6 timmars sömn blev det efter första natten och i går kväll så såg jag att en bloggare och nätvän sedan 5 år tillbaka var i Skåne och skulle på någon dragkamp. Det var så kul att få träffa Charlie efter alla dessa år och hon är verkligen som hon var i bloggen och som jag uppfattar henne via Facebook. Bloggen öppnar verkligen upp till att träffa massa nya fantastiska människor och en hel del bli vänner för livet, och vissa .. ja dom låter man bara gå haha!

Det var 11 länder som var här nere i Malmö för att dra i varsin ände på ett rep för att ta hem vinsten och kamma hem guld. Och alla sprang runt i minimala short och jag bara väntade på att det skulle bli gumpallala shock eller att en och annan krigare skulle sticka ut. Därefter gick jag hem, rastade kamphundarna och sen tog jag med en pw vilket var extremt skönt trots högsommar värmen som har kommit till skåne. Trist bara att jag jobbar natt när det är så fint väder så man inte kan joina vännerna.

Sen, vad händer med alla? Sen när blev alla så perfekta? Det är ett evigt pajkastande sociala medier just nu. Vänner som glidit i från varandra och det kastas skit, folk är tjuriga på varandra och anser att dom är så perfekta och inte gör något fel och folk talar om för andra att umgås du med den så är vår vänskap över och så dessa föräldrar som känner sig åsidosatt för att dom har barn.
Jag fick nyss ett sms med frågan om jag var sur eftersom vi aldrig sågs?!

Seriöst? Jag är 30 år gammal, jag orkar inte med sånt trams. Ibland ses man ofta, ibland ses man sällan och bara för det betyder det inte att man är sur på varandra … Ibland har man tid att ses, ibland  vill livet att man ska ha röven full, ja inte av det gottiga ( min man är på sjön ) och ja, alla blir ovänner någon gång men ingen är perfekt och det är 2 sidor av ett mynt och aldrig ens fel att 2 träter.  Ja, totten tror ikväll att han är en poet, han satt och filosofera när han sket.

Däremot var jag asaförbannad kl 13 när ett gäng ungdomar vrålar för halva malmö om att dom knullat din mamma. Jag vart vansinnig för att jag blev väckt och hänger mig ut från fönstret och vrålar : Håll käften, jag knullade din pappa!

Nu ta hand om hemmet, fixa med kamphundarna, få på mig andra kläder ( även fast jag gärna hade sprungit runt i sjömannens tröja hela kvällen ) och göra mig redo för natt 2 av 5 och ni .. sluta vara så jävla självgoda, älska, glömma och förlåta och ni .. glöm inte att ni är fina precis som ni är!

Stay flawless!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anneli 11 september, 2016 at 19:13

  Jag bara älskar att följa din blogg, du är så härlig, får sådana skratt varje dag ☺
  PS min dagliga dos av gurkmeja har jag i mina smoothies 😉
  Har du kollat på bloggen undervårttak, där kanske finns lite tips till dig.

  Kram Anneli (mystjejen)

  • Reply tommytott 12 september, 2016 at 00:47

   Tack så mycket! haha!

   Jag ville ju testa guld mjölk, men jag klarade verkligen inte av doften som spred sig när jag hade det på spisen! Usch! haha!

   KRAM

   • Reply Anneli 12 september, 2016 at 22:01

    Hej igen, finns ett bra medel för det “Yocoair luktätarspray”, köpte mitt på Anticimex webbshop; -) bara till att spraya 🙂

    KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.