Livsstil

Ledig dag, geting jävlar och skogen

Tisdag morgon och vi vaknade vi vanlig ordning vid 8. Men orkade inte kliva upp och kamphunden sov så gott så vi låg kvar i sängen och drog oss fram till 9 när vi klev upp. Duschade och börjar fixa med färskfodret till Chanel och tror ni inte på fan att det är getingar inne så jag lägger av ett flickskrik och kastar matskålen med färskfoder över hela golvet haha.  Getingarna är ute, Chanel blev livrädd och jag fick plocka färskfoder över halva lägenheten, men nu är ordning i återställd.

I dag blir det en slappe dag, fixa med datorn som krånglar lite, dammsuga och tvätta lite. I eftermiddag ska jag om det fortsätter vara uppehåll hämta syrran efter jobbet och så drar vi till skogen och letar efter skogets guld. Det är helt galet, men jag älskar att komma till skogen, leta svamp, bara strosa runt och förhoppningsvis stöter man på en kopparödla/kopparorm, någon groda och har man riktigt tur så dyker det upp en huggorm eller snok, men dom har troligen börjat övervintra så dom lär man inte se skymten av , men man kan ju hoppas.

Så det är min dag . En lugn och ledig dag, det behövs verkligen. Och ja ,magen är bättre och värkarna är borta. Hallefuckinglullejah!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.