Ett hälsosammare jag

Sunday

skarmavbild-2016-12-11-kl-19-13-57

Söndag och 3:e advent. Jag har haft en riktigt mysdag med kamphundarna, varit på flera promenader, myst i soffan, käkat en tradig kyckling och pasta rätt till middag och varit lite gnällig över min värk. Men efter jag käkat middag, myst lite mer i soffan så tog jag mig i kragen och drog iväg på gymmet och körde igenom delar av kroppen.

Jag förstår inte varför det ska vara så fruktansvärt svårt att hålla motivationen uppe. Jag vet ju att jag mår så jävla mycket bättre när jag tränar och att det är viktigt för mig. Det går skit bra ett tag och sen tappar jag motivationen och orkar inte ta mig iväg, för soffan eller vad det nu än är, det finns alltid en anledning som gör att jag inte tar mig iväg och ikväll fick jag nog . Kroppen behövde få röra på sig och ja, min kropp är verkligen svag.  Ruskigt skönt var det i alla fall.

Efter träningen smet jag inom coop och handla lite kvarg och mjölk. Sunkig och dyr affär, men jag orkade inte traska till Ica. Så nu har jag druckit en proteinshake och ska duscha, sen blir det kvarg , mysa med hundarna innan nattrundan och innan john blund joinar oss. Vi får se vilken träningsvärk jag har i morgon, men jag siktar in mig på att komma iväg till gymmet eller en löptur i morgon oxå. Någon som kan piska mig så jag tar mig iväg 2-3 gånger i veckan? Helst 3.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.