Livsstil

Migränkänning, fredagsfeeling och en helg på jobb

Igår kväll kom kunden och hämtade USB stick med foton på. All work is done och jag kan nu hålla helg? Nej faktiskt inte, mina 2 lediga dagar från ordinarie jobb gick till bloggen, sociala medier och fotografera – Massa roligheter och en helg väntar på jobb med fantastiska kollegor. Detta är charmen med att jobba ob-tider, att man har lediga dagar mitt i veckan där jag faktiskt hinner avverka massor med mina sociala medier , som jag ibland får vänta med då de flesta har måndag till  fredags jobb.

Jag la mig med migränkänning i går och vaknar upp pigg som en lärka, solen skiner och telefonen ringer. Älskade Meekatt, tack för att du är du och för att denna fredagen började lite bättre än många andra dagar, jag har skrattat så tårarna sprutat, både åt mig själv, åt Malin och våra sjuka men så jävla bra tankar och planer – Detta kommer bli så jävla bra och nu längtar jag tills måndag mer än någonsin haha!

Så nu ska jag ta hand om mina minihundar, Gizmo har verkligen fredagsfeeling och går och visar läppstiftet så det måste åtgärdas och sen blir  det till att vässa knivarna, för dom är tydligen inte tillräckligt vassa? Kanske Chanel kan bidra med den hjälpen? För där har vi en kvinna med vassas knivar och tuppkam, vi träffade på hundar på promenaden, vilket inte är ovanligt, men då ska man se ut som en punkare och låta som korsning av en motorsåg och något dödsmetal band. Grouwl ( stavning ) kallas det visst!
Ska hon fortsätta låta sådär och se ut som hon gör måste jag lära henne hårdrockstecken och kanske färga henne svart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Meekatt 24 mars, 2017 at 09:23

  Haha, kommer bli så jävla bra!! Du är underbar!

  • Reply tommytott 24 mars, 2017 at 09:30

   love you! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.