Livsstil

En härlig höstdag i parken

En härlig höstdag!

Jag och kamphunden fixade oss och tog cykeln och cyklade bort till Lizette och Thea och hängde. Vi drack kaffe, busade med Thea och sen gick vi ut i det underbara höstvädret, Thea fick gunga och vi gick en promenad på 3 km och bara njöt av sällskapet och det underbara vädret och pratade om livet. En fantastisk dag.

Jag och Chanel cyklade sen hem och har legat på soffan sedan dess. Jag somnade så klart och förstår inte riktigt varför jag är så trött, men uppenbart behövde jag sova en stund och är nu pigg igen. Det blir en slappar kväll, jag ska gå igenom mailen och sen fortsätter jag mysa med kamphunden. Jag måste dock leta fram kläder som jag ska ha på mig i morgon, ledigheten är över efter idag och i morgon väntas utbildning tillsammans med bästa tvillingen! Wihoo!

Hur har ni haft det i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.