Livsstil

Sovmorgon, kamphunden och inga planer

Älskade kamphunden.

Torsdag och solen den skiner. I går bestämde jag mig för att jag inte ska ställa något larm på telefonen och faktiskt tillåta mig själv att sova tills jag vaknar, utan att känna dåligt samvete att jag sover bort en del av dagen. Jag vaknade vid 9:45- ish och jag känner ändå att jag missat en hel del, men satan vad skönt det var så den där känslan av att jag förlorat tid på dagen försvann. Klev upp och fixade mig lite lätt och så gick vi morgonpromenad i solen , jag och kamphunden och i dag är det riktigt skönt väder ute.

Kamphunden fick mat , självklart i soffan och ja, hon är bortskämd det lilla livet och det får man vara om man är 11 år och ensam prinsessa i huset. Och här tittar hon fint på mig och väntar på jag ska berömma henne för att hon smakar lite på maten som serveras haha.

Vi hänger i soffan just nu, har skickat sms till syrran men hon vägrar ju svara mig. Antingen tar hon en nap tillsammans med Thea eller så vill hon helt enkelt inte höra av mig i dag. Jag tänkte nämligen cykla bort till dom och hänga med dom när dom är ute så vi kan gå promenad med kamphunden och Thea. Men tydligen får jag vänta och se vad dom ska hitta på i dag! Så i dag har vi inget planerat alls. Rätt skönt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.