Livsstil

Frånvaro, skärp er för fan och en ny vecka

Munskydd för både min och er skull.

Hej och välkommen tillbaka , kanske sveriges sämsta bloggare och influencer? Jag har helt enkelt inte haft något sug på att uppdatera, just för att jag känner att jag inte riktigt kommer i fas med skrivandet och känner att det inte händer så mega mycket i livet att det är värt att dela med sig av? Eller det kanske det är ? Är det intressant att jag kastar upp sedvanliga inlägg , där jag varken berör, upprör och delar med mig av your local stjärtis vardag? Där det ibland inte händer så mycket?  Tell me ! Det har varit mycket fokus på min insagram ( in och följ @tommytott ). Men jag saknar skrivandet.

Vad har hänt sedan senast?
Dagarna springer iväg, jag har haft ett skov från helvetet med värkhelvetet men jag är på banan igen, vi har fyndat hyllor på market place och jag har nu full ordning på min växter och djungeln den växer och vi fortsätter cykla. Sjömannen är fortfarande hemma och han cyklar varje dag, jag försöker få in i alla fall minimum 2 cykelrundor varje vecka och i dag klarade jag av veckans första. Har som mål att vid varje cykelrunda klara av minimum 15km. För ett par veckor sedan var det minimum milen, men nu har jag ökat upp det.

Skärp er för fan. Pandemin är ett jävla faktum. 

Det är fan skrämmande hur folk beter sig. Vi träffar knappt några utanför hemmet, förutom kollegorna och sen de fåtalet vänner ( Alexandra och Anders och Anna ) som vi umgås med hela året och vi är så jävla noga med hygienen och att absolut inte ses om man känner att, jag mår inte på topp och till och med en fis på tvären gör att vi absolut inte ses. Men vi ser så mycket människor som inte alls tar covid-19 på allvar och det är så tragiskt. Folk blir så jävla sjuka och man vet inte alls vad den man möter kämpar med, sänkt immunförsvar och en sjukdom som inte syns och att det kan gå riktigt illa i fall de får covid. Men människor i dag är så fokuserad på sig själva och inte på övriga medmänniskor.

Vi har införskaffat oss praktiska och snygga munskydd med utbytbara filter och detta är tagit direkt från våra egna fickor och  inget samarbete och jag vill tipsa er alla om min vän Alexandras shop, där du kan köpa både munskydden och annat härligt för både kropp och själ. Dessutom gör du något gott, utöver att du skyddar dig själv så stöttar du en lokal egenföretagare som väljer ut produkter som hon till 200% står bakom.  Thingswelove.se är sidan du ska handla från.

Ett litet livstecken och lite skärp-er-för-fan. Nu hjälpa sjömannen med middagen, en korvgryta med vi tar det vi har hemma och pasta till. Magen kurrar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.