Livsstil

Liggsår, budapestbakelse och final

Det var länge sen jag legat i sängen så mycket som jag gjort de senaste dygnet. Jag har endast varit uppe från sängen när det har varit toa tid, hämtat vatten och rastat Chanel och sen lagt mig igen för jag har varit helt yr i huvudet och andfådd som få efter att gå i trapporna. Just nu känns det som trapporna försöker ta död på mig. På riktigt.  Så det blir mycket tid i sängen och som gammal erfaren vårdpersonal så är det viktigt med vändschema, så man inte får liggsår.

Jag har fått i mig en halv macka i dag, halsen har gjort så ont och jag har ingen aptit alls. Inget smakar och halsen gör ju så jävla ont. Men när jag tog mig en promenad till coop nära för att köpa mjölk drar jag direkt till en röd etikett, nedsatt pris på favoritbakelsen budapestbakelse och den åkte direkt ner i korgen. Den gick ner med nöd och näppe och ett tips, är du förkyld och hostar lungorna av dig dra inte ner torra smulor från bakelsen i halsen när du äter bakelsen i sängen  – budapestbakelse i hela sängen,

Den andra biten har jag sparat till kl 21 ikväll. Det är final i biggest loser- hemmapriset ikväll. Alltså, hur spännande ska det inte bli att se hur mycket dom har gått ner i vikt sen dom åkte ut från slottet?  Biggest loser final och en budapestbakelse , biggest loser , nästa år kanske jag är med med tanke på hur jag misskött min kost och träning de 2 senaste veckorna. Men jag är faktiskt sjuk .. jätte sjuk, man cold som troligen är en man flu .. Dödlig – be för bögen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Heterofinastina 12 juni, 2017 at 20:26

  Jag ber för favvobögen ❤

  • Reply tommytott 13 juni, 2017 at 08:43

   <3

 • Reply Anki Viktorsson 12 juni, 2017 at 20:30

  Totten varför är du inte här jag hade varit din sköterska😷🤒krya på dig😘

 • Reply Anki Viktorsson 12 juni, 2017 at 20:31

  Totten kom hit😘Krya po daj

 • Reply Monica 13 juni, 2017 at 01:06

  Krya på dig och ta det lugnt så du blir bättre.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.