Livsstil

Nattjobb , avstängt vatten och fjärrutlösare

dsc_2662

Första natten är avklarad och jag har sovit okej i dag. Vaknar upp, går på toaletten och kör i gång en maskin med tvätt, rastar hundarna och så tycker jag att tvättmaskinen börjar låta lite väl konstigt och jag borstar tänderna. Helt plötsligt börjar kranen “spotta” vatten och det kommer tillslut inget vatten .. Där står jag med eltandborsten i flabben, tvätt i maskinen och gårdagens vax i håret och det står åt alla håll och kanter . Jag ringer MKB och skäller och ja, det hade blivit något akut fel som var tvungen att ordnas men vattnet skulle komma i gång snart igen, livet bjuder verkligen på massa överraskningar!

Tur att jag hade fyllt upp en kanna med vatten i kylen så jag kunde borsta klart tänderna, tvätta händerna i iskallt vatten och sen dra på mig sjömannens keps och dra till netonnet igen för att köpa orginalfjärrutlösare till kameran och den fungerar. Och när jag ändå var på Netonnet så kollade jag på officepaket till datorn, jag behöver det men jag kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa det nu eller vid lönen, så jag avvaktar och får väl köra ut i dagarna igen om jag kan bestämma mig.

Nu ska jag snart fixa lite mat och ta tjuren vid hornen och få med mig kamphundarna ut. Det regnar och dom uppskattar inte det vädret och vill helst av allt inte gå ut alls. Sen vila innan jag gör mig klar för natt 2 av 5.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anneli 10 oktober, 2016 at 19:03

  Haha man kan inte mer än att ÄLSKA din underbara blogg 😂
  Skrattar varje dag tack för att du finns .

  Kram Anneli

  • Reply tommytott 10 oktober, 2016 at 19:04

   TACK! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.