Livsstil

Jag och kamphunden

Det är jag och kamphunden

I dag när jag kom hem mötes jag av en ledsen kamphund, hon mötte mig i dörren , pussade på mig och sen kröp hon in i transportburen. Vi gick ut, jag gav henne lite mat och fixade mat till mig själv och sen har vi bara slappat. Jag tände massa ljus som de senaste kvällarna tillsammans med sjömannen. Jag går på toaletten och kommer ut och möts av detta. Tårarna började trilla från min kind, det är inte bara jag som saknar sjömannen redan och samtidigt som jag gläds åt sjömannens framgång och glädje för sitt jobb så kan jag inte låta bli att bli ledsen, för kamphunden hatar att han åker mer än mig. Älskade kamphund, i 14 dagar är det du och jag och han är snart hemma igen. Det går fort, men jag håller med dig, det gör ont.  Men jag vet oxå att om någon dag är hon i sitt esse igen och driver mig till vansinne.

Jag stämplade ut från jobbet i dag med vetskap om att jag har 2 dagars ledighet framför mig. Herregud, 2 dagars ledighet som jag ska fylla med massor av vila, redigering av bröllopsfotografier , vänner och jag ska troligen till skogen och leta skogens guld med min gravida lillasyster. Tänk att om lite mer än 14 dagar så är det BF för min lillasyster och vi ska på fredag ut i skogen. Tänk om vattnet går mitt ute i skogen och hon måste till BB? Va fan gör man då?  Vrålar att bögen behöver hjälp med sin gravida syster? Ska man ta med sig sopsäckar för att skydda sätena i bilen? haha .. det går tusen scenarion i huvudet, men hon får fan knipa ihop.. För vi ska fan hitta svamp på fredag!

Annars så kommer de kommande veckorna bestå av massor av jobb, utbildning och alla lediga kvällar kommer spenderas framför datorn med redigering av fotografier, skriva lite blogginlägg och samarbeten. Jag har dessutom en fotografering på söndag innan jobb med som jag ser fram emot, så då fixar jag lite mer redigeringsjobb, så ni förstår ju att jag har att göra haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.