Livsstil

Redigering, kylig morgon och en seg dator

Redigering av bröllopsfotografier.

I går såg det ut så här när jag satt hemma och arbetade med att redigera foton.  Det är fullt ös med redigeringen nu när jag är ledig och en hel del svordomar kom från munnen  då min dator inte riktigt orkar med att ha så många program uppe och bilderna är stora. Men jag har kommit en bit på vägen men är långt i från helt klar. Det är fantastiskt att sitta och redigera, hur vackert paret är och hur mycket kärlek det var den dagen. Men det är oxå påfrestande för kroppen att sitta i timmar och redigera, men lyckan och det roliga överväger så klart den ömmande kroppen.

I dag tar jag en liten paus från redigerandet, kommer garantera redigera ikväll men jag känner att eftersom jag har en helg på jobb framför mig och ingen ledig  dag först nästa helg så måste jag få ta mig lite ledigt oxå. Jag jobbar lördag-måndag och tisdag-fredag går jag utbildning så nästa lördag är jag ledig, så i dag känner jag att lite ledighet är jag värd.

Jag har varit ut med kamphunden på morgonrundan, hon har fått mat och en latte är fixad för mig. Jag ska om en stund köra och tanka bilen och sen hämta upp syrran, vi drar till skogen och letar svamp. Lite riskabelt när syrran i dag gick in i V.39 och pricken kan komma vilken dag som helst nu och då ska vi till skogen och röra på oss och leta skogets guld. May the force be with me?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anneli 19 oktober, 2018 at 09:09

  Jag hoppas det verkligen går bra för er i skogen, like you said “may the force be with you.”

  • Reply tommytott 19 oktober, 2018 at 15:52

   Det gick bra, inget vatten gick och ingen bebis var sugen på titta ut hos syrran. Ingen svamp men fästingar haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.