Livsstil

En veckas ledighet, att välja vuxen alternativ och nya städprylar

En veckas ledighet

Helgen sprang i väg och jag har jobbat hela helgen, tidiga mornar och i lördags var vi iväg och kollade däck hos sjömannens tvillingsyster som jag har där, men dom passade inte sjömannens bil och det var inga fälgar till, så det sket sig duktig kan man säga. Efter det så drog vi iväg på restaurang och käkade tillsammans med dom, smarrigt som fan. När vi skulle beställa så beställde dom flesta oxfilé planka och valde köttet medium. Jag fick prestationsångest när ungdomarna väljer medium och vill ha den liten blodig. Jag trodde jag skulle dö och kände att det är fan på tiden att du blir lite vuxen och väljer medium och inte ber dom bränna köttet till en skosula.  Det smakade bra och var inte allt för rosa och jag kände mig fan stolt och vuxen  .. oxen var död även vid medium och hoppade inte av tallriken, så hej då skosulebiffar för Totten? haha!

Som ni ser så är jag supertrött och har inte riktigt hunnit vakna känns det som. Ansiktet känns svullet , det är måndag och jag är glad som fan och vaknade tidigt som fan. Vid 7.20 ringde jag jobbet och dubbelkollade så att jag verkligen är ledig en hel vecka och det stämde, fan så gött. Andra hade inte ringt om dom hade meddelat i god tid, men när man ser i går att det inte är reviderat något ersättare för mig och inte markerat i boken så får jag lite fan, jag måste jobba känsla och känslan av att mina 2 fantastiska teamkollegor kanske står där utan någon ersättare .. så jag ringde och dubbelkollade. #killenmedhögarbetsmoral

För övrigt vet jag inte riktigt vad som hände med färgerna i bilden ovan, jeansen är inte grå .. utan blå. Måndag som sagt!

Förutom massa jobb i helgen så har vi shoppat lite. Vi har bland annat shoppat nytt till kamphunden. En ny dammsugare, japp syrran, vi köpte dammsugaren för 5000 kr och i går söndag drog vi iväg och köpte en batteridriven golvmopp, låter helt sjukt men den är fancy as fuck samt en sådan hypad fönsterputsare. Gissa om både jag och sjömannen sprang runt här hemma i går med våra mentalt störda leenden. Jag med den nya dammsugaren som har lampor fram och vrålade, fan vad kul att städa … och så tungt den är. Sjömannen sprang efter med den nya golvmoppen och sa fan så häftigt haha, fönstren har vi inte börjat med ännu .. skit väder ute ju.

I dag ska det hämtas ut ett paket, vi ska dra iväg till våran bilfirma där vi handlar bilar och snacka om däck till sjömannens vrålåk och sen har vi inte mycket att göra, sjömannen ska på besiktning hos farbror doktorn. Det måste ju göras när man jobbar till sjöss, jag sa till sjömannen att det är överskattat, det räcker väl med att jag kan intyga att samtliga muskler och leder är funktionsdugliga och i perfekt skick? Du är störd var svaret!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.