Livsstil

Lite sömn, lördag och galna hundar

DSC_0995

 

Godförmiddag godingar. Här har det fasiken inte blitt mycket sömn vill jag lova er. 02.19 ringde larmet och det var tid för sjömannen att göra sig klar för att köra upp till Strömstad, tid för sjöbusen att vara till sjöss i 11 dagar. Och när ska jag lära mig att hantera dagarna han ska åka på jobb ? Det är fan alltid lika jobbigt. Jag gick ut med kamphundarna ihop om att jag skulle få sova, men det kunde jag ju fetglömma. Jag kunde inte sova och 2 av 3 kamphundar satt på sängkanten och “grät” och stirrade mot dörren, dom ville ha hem sjömannen lika mycket som jag.

Jag somnade igen någon gång mellan 06-07 och vaknade igen vid 8 och har sedan dess varit vaken. Kamphundarna har fått mat, pratat med sjömannen och hörde hur det gick att köra i natt och ett trevligt samtal med Evelina, blir en kaffedate på trafikskolan i dag då hon jobbar så ska göra mig klar och köra dit om en stund.
Men trots lite sömn känner jag mig både pigg och fräsch. Hello handsome! 😀

Annars har jag inget planerat. Det blir en lugn dag. Jag ska börja packa lite smått och bara vara hemma efter det och vara, mysa med kamphundarna och småfisa! De små vindlingarna ska få sig en rejäl promenad, för dom har haft race här i lägenheten nu på morgonen. Dom började i sängen …..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Dennis Widmark 28 mars, 2015 at 10:02

  Då är det du och jag alltså. Jag vaknade innan tre och funderade på om jag skulle gå upp eller inte. Tack och lov lyckades jag somna om, och vaknade inte förrän vid sex. Vad sak du hitta på idag då? =)

 • Reply Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo 28 mars, 2015 at 10:06

  Haha terroristerna väckte dig med kanske 😉

 • Reply Maggan 28 mars, 2015 at 11:56

  Hehe, kul att läsa om huliganerna – inte lika kul att bli utsatt för dem kanske! Låter som de behöver lite extra stimulans idag…

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.