Livsstil

6 av 7 dagars arbetsvecka

Godmorgon måndag. Ännu en ny vecka och nu kör vi de sista dagarna i Februari månad, jag är så redo att lämna den grå och tråkigaste månaden bakom mig och gå in i Mars och hoppas på massor med sol, mer vårfeeling och förhoppningsvis en och annan latte ute i solen.  Jag var så sjukt trött i morse, så jag klev upp och gick ut med hundarna sen la jag mig igen och somna om.

Nu har dom nyss varit ute igen,jag har gjort mig en latte och laddar upp för ännu en tuff vecka på jobb. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag har ännu en 6 av 7 dagars arbetsvecka. Nu har jag 3 kvällar i rad och sen ett morgon pass innan jag går på 1 dags ledighet på fredag för att vila upp mig för kommande helg på jobb.

Dessutom jobbar sjömannen sin sista dag på M/S Oslofjord idag. Från och med i morgon så börjar han jobba på Fjord Line Express. Jag är så sjukt stolt över min älskade sjöman, han visar verkligen att med mycket jobb, fötterna på marken och en vilja av stål så kommer man lång.  Lycka till gubben!

Så en liten snabb uppdatering om hur det är , vad jag gör och som ni själv kan förstå så kommer det kanske inte vara den bästa uppdateringen denna vecka heller, men jag ska göra mitt bästa, lovar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.