Livsstil

En riktig slappar dag

All fokus på kamphunden.

I dag när jag vaknade så värkte det lite här och var i kroppen, jag förstår verkligen inte vart fan detta kommer i från helt plötsligt. Sommaren har ju varit så bra, eller det senaste året har varit fantastiskt och mitt fibromyalgi monster har varit nästan borta, men nu har han visat sig och det i kombination med en irriterande huvudvärk så bestämde jag mig för att i dag ska jag bara vila och lägga all fokus på kamphunden.

Vi har legat i soffan så gott som hela dagen, gått flera promenader, busat och delat på lite köttbullar. Kamphunden har verkligen myst och njutit av full uppmärksamhet. Och jag blir så glad i pappahjärtat av att se hur mycket hon njuter av all uppmärksamhet. På de flesta promenader har tanten fått bestämma vart hon ska gå och i dag gick vi 3 varor runt cirkulationsplatsen. Måste ha sett helt galet ut, men uppenbart var det spännande haha!

Vi ligger nu i sängen och jag kom och tänka på bloggen, den har inte uppdaterats i dag så innan jag försöker hitta Johan Blund så tittar vi in här och säger,att ikväll mår vi bra. Huvudvärken har försvunnit och värken är normal igen. Ja det hugger till lite här och var så att fibromyalgi monstret visar sig, men jag känner mig som den vanliga Totten igen.

Utöver det så hamnade jag på ett inragram konto, självklart tappar jag bort namnet och kunde inte hitta det igen, men han snappa upp att efter kostomläggning och träning så har hennes fibromyalgi försvunnit. Jag blev så jävla inspirerad och upp i varv att jag tok googlar på Keto diet och LCHF inspirerad diet samt träning. Åh  , tänk så underbart det hade varit om även jag kan lägga om kosten i samband med träning bli av med fibromyalgimonstret “Ernst-Hugo 90+”. Jag måste fan sätta mig in i detta mer.

Men nu lägga i från datorn och klappa kamphunden innan jag sover.
Vi hörs i morgon för middag och för övrigt, fotona här ovan är från gårdagens photosession!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply sandra 23 augusti, 2018 at 22:29

  Lugna dagar behöver vi alla 😀

  • Reply tommytott 24 augusti, 2018 at 22:22

   Ja det behöver vi verkligen! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.