Livsstil

Julfeeling

Doften av julen.

Jag vet, jag vet .. skäll inte på mig, men livet ni vet. Jag önskar jag hade 48 timmar på ett dygn och just nu är det lite mycket av allt och bloggen är oerhört lidande. Jag tycker själv att det är supertråkigt, men helt ärligt så har jag inte suttit vid datorn något alls de senaste dagarna. Jag tänker att jag ska uppdatera men det blir inte av, jag tittar på Mr Nikon och objektiven och vloggkameran och får lite ångest och därav har det ekat här inne.  Men det kommer förhoppningsvis bli lite bättre de kommande dagarna.

Jag har bara i morgon kvar att jobba och sen går jag på min julledighet och det är med andra ord lördag och sen julafton, sen kör jag på och jobbar igen och sjömannen åker på jobb redan på onsdag, det har alltså snart gått 2 veckor och vi brukar hinna med massor och massa inlägg här, men inte det inte.

Vi var och handlade det sista inför julmiddagen till julafton. Och när vi är hemma säger sjömannen att det var synd vi inte köpte såna svarta dubidingsar som man stoppar i apelsinen så vi får lite härlig doft i hemmet, men det löste han på snuskcoop här där vi bor då han sprang och skulle köpa grillkrydda. Så här lagade sjömannen mat och ja pillade med apelsiner haha!

Nu inväntar vi Mattias och vi ska byta bil. Syrrans bil gick sönder så den har varit på lagning och dom fick låna sjömannens bil. Men nu ska det bytas tillbaka då bilen är lagad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.