Livsstil

Söndag, plikten kallar och tramsiga kamphundar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaknar upp och tänker, äntligen Måndag och bara 3 dagar kvar tills sjömannen kommer hem. Ringer ett samtal och inser att det fan är söndag och just ja, jag går ju på mina nätter i dag så det är alltså 4:a dagar kvar tills sjömannen kommer hem.

I går pillade jag med blogg designen. Ny header och ny profilbild fick det bli, jag vet inte riktigt hur jag vill ha det här inne och jag hittade inget grymt gratis tema i vitt med guldfärgade detaljer och text, men det kanske man kan fixa själv? Jag kanske kan gnugga mina geniknölar ordentligt och få till det ?

Morgonpromenad med kamphundarna är klar, dom har fått mat och självklart tramsat massor på promenaden. Prada är inte en hund som skäller jätte ofta på andra hundar, men i dag skällde hon ut en dobberman som bara stod still med huvudet på sne och tittade ner på henne. Han skällde till en gång och Prada skrek och sprang till mig .. haha! De andra 2 bestarna, ja dom lät för hela jävla Malmö på andra sidan gatan där jag stod. Jag orkar inte med deras trams. Så Prada skällde på dobberman, Gizmo och Chanel skällde som galningar som vanligt när det är annan hund, Dobberman ägaren bara skrattade och jag stod och skällde på Gizmo och Chanel .. Ljuvlig lugn morgonpromenad? haha!

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe till och förhoppningsvis vaknar jag till liv. Jag har sovit hårt som fan i natt och vaknar upp och är tröttare än någonsin. Gah. Det får nog bli en powerwalk under dagen känns det som.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.