Livsstil

Jobb, plugg och dåligt med sug?

Massor med jobb och kvällspluggning inför utbildning.

Måndag och helgens arbete har gått i ett och denna helgen har verkligen varit fylld med jobb från morgon till kväll. Lördag jobbade jag extra på morgonen på annan avdelning innan jag själv började mitt kvällspass på ordinarie avdelning. Söndag hade jag fotojobb på förmiddagen innan jag drog iväg och gjorde ett kvällspass och i dag måndag hade jag ett morgonpass. I dag valde jag att flexa ut tidigare då jag hade möjlighet till det och behövde uträtta lite saker för att ordna upp privatlivet och måendet.

Nu skulle jag egentligen gått av helgens jobb och njuta av en dags ledighet, men jag går en instruktörsutbildning och har nu 4:a dagars utbildning framför mig och det resulterar ju i att jag har mindre tid till bloggen och de sociala medierna. Men jag tycker det känns kul och jag är så glad att jag valde att hoppa på instruktörsutbildning och faktiskt lägga till lite på meritlistan och mitt cv. Jag känner att jag behöver utvecklas och faktiskt ha lite annat i tankarna för att trivas optimalt.

Utöver jobb inom psykiatrin och utbildning så har jag massor av foton som ska redigeras och fixas. Bröllopsfoton som hänger mig över axlarna , fantastiskt kul att redigera dom fotona men samtidigt så vill jag bara bli klar och kunna leverera dom till brudparet som så klart vill ha fotona och få se dom.  Jag vill redigera lite foton från smash the cake fotograferingen i går, även fast jag inte behöver, så vill jag ju leverera något färdigt. Så ja ni förstår ju varför det är tomt här i bloggen , men även här har jag lite samarbeten som ska göras, så tiden räcker inte till och jag känner att kroppen hade behövt vila och dygnet hade behövt ett par timmar extra.

Tanken var ju att jag förra veckan skulle skaffa mig nytt träningskort och komma i gång med träningen igen. Men saker har kommit emellan, jag har grävt ner mig i massa jobb de senaste halvåret och det fortsätter, men jag har lovat sjömannen och vänner till mig som jag träffar ofta att dra ner , ta tag i saker och göra något välbefinnande så som att träna i stället för att ta på mig massa jobb.  Utöver det så höll jag i går på skita ner mig när jag är ute med kamphunden på sista rundan och ska gå in mot lägenheten och ser att det är blodfläckar på gångvägen upp mot porten och närmare porten är det en stor blodfläck? Herregud, vad fan har hänt här?  Jag letade på internet men kunde inte hitta något skrivet om det.

Ikväll har det blivit pluggande, tvätt och fix här hemma i lägenheten. Suckat , gapat och dividerat med dammsugarhelvetet som är sämre än mig på suga, så jag funderade på om jag skulle dra iväg och köpa en ny dammsugare. Kollade och den vi kollat på tidigare kostar nästan 5000 kr och det känns lite  …. surt? 5000 för en jävla dammsugar, herregud. Det är hur mycket kläder som helst. Men hej .. den ska ju tydligen vara the best och suga som fan ? Och rent vill man ju ha och den bör ju hålla ett tag med tanke  på priset?

Kanske elextrolux läser detta och kanske är sugna på ett fantastiskt samarbete, isåfall .. Hola at your local gayboy haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.