Livsstil

Ernst-Hugo 90+, lyrisk sambo och mot nya mål

Jag har som sagt haft frossa 2 nätter. I natt var det dock inte lika mycket som i förrgår, men när jag kom hem och la mig så kände jag bara hur tungt det kändes i kroppen, jag hade svårt att sova och värken blev värre. Jag somnar men vaknar upp med en fruktansvärd värk och frossa och känner att nu ger kroppen upp och jag måste lyssna på “Ernst-Hugo 90+” och hade inget val, det fick bli ett samtal till jobbet.

I går skrev sjömannen ett superfint inlägg, som jag delade på bloggens facebooksida då fler kunde ta del av det. Och ja, sjömannen kommer inspringandes till mig innan jag somnade med ipaden i högsta hugg, ögon som råttpittar och säger – det är något fel på statistiken , klockan är inte ens 8 och jag har över hundra läsare. Jag bara log … Som tack ska du få tappa tvålen och mina läsare , ni är underbara. Tack för att ni tittade in hos sjömannen och gav honom lite extra kärlek, men nu får ni återgå hit i stället, för här har ni minsann inte varit i dag kan jag se .. och ja, det blev skönt i duschen;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag blev det hälsomiddag igen. Satan så gott. Strimlad kyckling och strimlad skinka med ägg .. Äsch, ja ni ser ju ovan vad vi tryckte i huvudet. Smakade mycket bra och nu sitter jag här och uppdaterar.

Och eftersom jag inte jobbar min sista natt, utan är hemma och tycker fruktansvärt synd om mig själv så insåg jag snabbt att jag nu har gjort min sista natt på mitt nuvarande jobb. En av roligheterna jag inte kunna avslöja är att jag har fått nytt jobb och går på tjänstledighet från den 1:a Mars. Jag ska efter 11 år i Malmö stad och 4.5 år på mitt nuvarande jobb lämna tryggheten och faktiskt testa mina vingar och visa min kunskap på annat ställe .. Jag ska arbeta som larmoperatör och ser så galet mycket fram emot detta.

Nu ska jag tända lite ljus, krypa under värmefilten och ligga och småfisa och vila min kropp. Det blir lite ledighet innan jag börjar på det nya jobbet och det mina vänner, det är något som denna kroppen uppenbart skriker efter och ja, jag ska försöka lyssna på den så långt jag bara kan !

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emma 16 februari, 2016 at 18:20

  Gud så spännande och roligt med nytt jobb! Hoppas att ernst hugo 90 lämnar din kropp lite snabbt nu. Stor kram

  • Reply tommytott 17 februari, 2016 at 09:35

   Tack .. Det känns underbart med nytt jobb! Ja, den där jävla gubben som bosatt sig i kroppen bör ju få stryk haha! Har du någon jag kan skicka honom till ? 😉 KRAM

 • Reply Moster 17 februari, 2016 at 00:02

  Blir det pasta i morgon då 🙂
  Puss både till dej och sjömannen
  Och, se nu till att du mår bättre snart så du orkar med nya jobbet.

  • Reply tommytott 17 februari, 2016 at 09:35

   Haha, ja jag får väl ge med mig och låta sjömannen få glutenfri pasta i dag! 😉

 • Reply Monica 17 februari, 2016 at 00:49

  Grattis till nya jobbet. Hoppas att du kommer att trivas där.

  • Reply tommytott 17 februari, 2016 at 09:34

   Tack så jätte mycket ! 🙂

 • Reply Anna 17 februari, 2016 at 08:20

  Grattis till nya jobbet! Då får vi se hur många gånger vi pratar med varandra 😉

  • Reply tommytott 17 februari, 2016 at 09:34

   Haha! 😀

 • Reply Annelie 17 februari, 2016 at 09:48

  Grattis till det nya jobbet..

  Är det på 112 du kommer att sitta alltså..??

  Sköt om dig nu, så inte baciluskerna får ordentligt tag i dig.

  Kramen Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 17 februari, 2016 at 09:52

   Tack så mycket!
   Nej, inte 112 utan detta är nordens största larmcentral inom trygghetslarm!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.