Livsstil

Bloggfri helg, alla hjärtanslag hysteri och bildoktorn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag lever, men denna helgen har verkligen inte vart något upphetsande i blogg väg och därmed tomt på inlägg. Jag har jobbat, sovit, ätit och sen jobbat sen började vi om igen.. Inte ens något Alla hjärtansdags pirr blev det minsann inte heller. Sjömannen låg tydligen hemma i soffan och trånade i går när jag kom hem från jobbet, jag gav han en puss och sen la jag mig i sängen och sov .. vafan, man är verkligen trött när man missar chansen till ett alla hjärtansdag ligg!

De sociala medierna har verkligen fyllts med rosor, kladdkakor och kärleksförklaringar till höger och vänster ?!  Det är ju en fin gest med alla hjärtansdag, men tyvärr är ni lite trångsynt som köper massa gulligull och hoppas på att få komma till en speciell dag .. Ligga kan ni göra alla dagar i veckan, köpa rosor kan ni göra alla dagar i veckan och sprida denna kärlek kan ni faktiskt göra alla dagar i veckan, tänk vad världen hade varit en bra plats att bo på om alla var lika kärleksfulla varje dag .. Det hade för sig varit lite obehagligt, men tanken är god 😉

Sjömannen har i dag lämnat Totten bilen till bildoktorn. Nya bromsar bak ska ordnas och sen måste vi byta de där positionslamporna ( heter det så?! ) till vitt sken och inte blått, för blått får man tydligen inte ha och det gav mig den andra 2:an på besiktningen?! Varför heter det egentligen 2:a ? En bög blir ju alltid glad när det kommer på tal om 2:an .. 😉 En tradig extra utgift denna månaden, nästan så jag måste höra med sjömannen om herr bildoktor var snygg, han kanske vill ta betalt i natura och ge sjömannen den i 2:an?

Nu hinka latte och sen försöka sova lite till, det känns som om jag börjar bli sjuk, har haft frossa i natt och i dag vaknar jag upp med att halsmandlarna ömmar .. Jag måste mota dessa basilusker som uppenbart älskar min kropp, lederna värker som fan när jag börjar bli kass, så en alvedon och lite sömn så är jag förhoppningsvis redo för de sista nätterna på jobb!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilith - Livet efter Borderline 15 februari, 2016 at 14:21

    Här blev det inte heller nåt alla hjärtans dag-mys. Krya på dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.