Livsstil

Hej fredag

Foodprepping.

Hej på er , skiner solen hos er oxå? I Dag blev det ingen sovmorgon då jag hade tid hos läkaren gällande min värk igen. Sist jag var där var det i augusti och i dag fick jag en godkänd stämpel i gumpen, sänkan var bra och ingen svullnad kring lederna men jag fick lite skäll av läkaren gällande min viktuppgång. Nu kommer viktshetsandet in igen och ja, att min kropp har förändrats är inget jag sticker under stolen med och inte att jag har lagt på mig en del med, men att jag skulle ha gått upp 6 kg sen i augusti är bara jävligt absurt. Läkaren sa att det klär mig att jag lagt på mig lite, men att jag bör tänka på vad jag stoppar in i huvudet och att rör på mig mer.

Så ja ,när jag kom hem så började jag direkt laga mat och förbereda matlådor utefter ett kostschema jag har. Men när jag fyllde och vägen maten inser jag att detta kommer aldrig gå, jag kan aldrig få i mig så mycket mat  och kom på att sist jag hade detta matschemat så började jag med mindre mängd just för att jag ska få i mig maten, regelbundet under dygnet. Så jag delade upp det i mindre portioner  i flera lådor. Så när jag kommit i gång med schemat ordentligt och med träningen så kommer jag öka på mängden. Jag får i dagsläget slänga in 2 extra proteinshakes för att inte ligga på underskott.  I can do this.

Så ja , vikten var lite av en käftsmäll, men inget att hänga läpp över utan det är bara att ändra på sig. Och i morse började jag med fiberrik havregrynsgröt och hallon. Halva matlådan är uppäten och resten tar jag till middag i dag.  Annars händer inte mycket i dag, jag ska iväg till gymmet och köra ett lätt pass under eftermiddagen kvällen tänkte jag, bara mysa med kamphunden och njuta av en ledig fredag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.