Ett hälsosammare jag

Ett nytt kapitel

DSC_2117

Hej godingar. Hur har ni det ? Jag har det fint. Första natten på jobbet gick bra, riktigt bra men i dag har jag sovit svindåligt. När jag väl sovit har jag sovit hårt och jag känner mig faktiskt utvilad.

Jag skrev i går att jag i dag skulle berätta en rolig sak, är ni redo? Jag vet inte om jag är det, men vi kör. Här om dagen skickade sjömannen sms till mig om att han har funderat lite på mitt tjatande i alla år om en av mina drömresor. Nu har han funderat lite och i Januari eller Februari 2016 drar vi iväg ett par dagar till mitt drömresemål – Thailand.

Jag trodde fan han slagit huvudet, hade feber och inte alls mådde bra. Så det blir jag, sjömannen, Linn-B och eventuellt syrran ( klart som fan hon ska med ) som drar iväg. Och jag är fan lyriskt och har googlat ihjäl mig efter de billigaste flygstolarna jag kan hitta. Trots att vi inte bestämt dato ännu. Och med detta så har sjömannen och Linn-B kört i gång Thailand 2016.  Ett mål att komma i form och tills dess även blivit lite hälsosammare. Jag hakar självklart på och börjar redan i dag.

Detta kommer bli så jävla bra. Och när jag väl tar mig till Thailand vill jag ha kommit tillbaka till formen jag hade. En kropp som jag trivs med och framförallt ett hälsosammare jag och en starkare kropp. Jag ser detta som något jävligt bra för min fibromyalgi. Och i skrivandes stund har jag bytt ut min älskade latte mot te. Det smakar inte alls gott, är inte alls som latte men jag måste försöka minska på kaffemängden för att se om min känsliga mage börjar må bättre, för nu jävlar är det sårgump haha!

Jag är så jävla glad. Äntligen ska jag förhoppningsvis få komma iväg till Thailand, uppleva värmen och naturen. Jag ser redan framför mig hur jag springer rundor med Mr Nikon som världens turist och förevigar solnedgången, havet, kulturen, naturen, livet.  Så en ny kategori är skapad –  Thailand 2016 & ett hälsosammare jag. Här kommer jag lägga upp träning, kost och allmänt ordbajseri – Nej då, ni behöver inte vara oroliga. Jag ska inte bli en sådan där hetsig fitspo bloggare. Jag ska bara dokumentera allt, bra som dåligt så jag kan kolla tillbaka i bra och dåliga dagar.

Nu hinka det sista te´t och sen iväg och handla lite.  Jag ska på handledarutbildning för att ha övningskörare ( Skjut mig?! ) och sen iväg och jobba natt 2 av 5.

Ni hänger väl med? Peppar och stöttar. Svårast blir fan att få i sig bra mat när man jobbar natt och komma i gång med träning och nästan det värsta – minska på mitt älskade kaffe. Jag ska köra 3-4 dagar helt utan kaffe nu för att se hur magen mår.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Helén 4 maj, 2015 at 14:08

  Åh så härligt med en semester till Thailand. Vi var där i februari 07 och det var hur mysigt och bra som helst. Och med din fibro är det bara bra med tanke på att det ligger mellan +38-42 grader i februari. Jag tycker definitivt att ni ska åka då. Men du vännen glöm inte att ta sprutor innan, och kika så att passet inte går ut. och absolut inte solskydd. Syrran lyckades få 3:e gradens brännskador på skenbenen.
  Så avis på dig. Bara tanken på hur underbart det är i Thailand, massor att se och njuta av värmen

 • Reply Emma 4 maj, 2015 at 15:58

  Åh shit så härligt, jag drömmer också mig bort till Thailand ibland ☺ Och formen kommer du fixa galant, du har ju gott om tid. Kram

  • Reply tommytott 5 maj, 2015 at 00:20

   Jag längtar. Kan vara första gången jag någonsin längtar till en vinter haha!

 • Reply Maggan 4 maj, 2015 at 19:16

  Åh så härligt med en sån resa framför sig! Och en fantastisk morot för att komma igång med träningen…

  • Reply tommytott 5 maj, 2015 at 00:20

   Verkligen. Äntligen får jag förhoppningsvis ta mig iväg till Thailand, som jag längtat och drömt och önskat detta i så många år.
   Dessutom ser jag mest fram emot att se hur min kropp reagerar och att förhoppningsvis få vara smärtfri den tiden. För värmen ska tydligen vara det bästa.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.