Livsstil

Work, work , work

dsc_2851

Åh jag sitter här hemma helspänn och skulle egentligen i skrivandes stund ha hoppat in i bilen och ge mig iväg för eftermiddagens äventyr som jag skulle varit på kl 14, men jag fick ett sms om att dom ligger back i schemat så dom är redo för mig kl 14.40. Jaja, jag hinner bli lite mer spänd och nervös samtidigt så sjukt exalterad.

Så eftersom tiden sköts upp så har jag hunnit gå igenom lite mer jobb. Mailen är avbetat och jag har fått lite roliga mail som jag svarat på. Och smsát med syrran. En vän har skapat en #- tag till mig. #jackan2016. Hon följer jakten på min jacka slaviskt och skrattar gått åt mina missöden , vilket jag själv gör. Jag kommer förfrysa denna höst/vinter. För syrran hittade ingen jacka till mig i Ullared, men jag har swishat henne pengar – kan man inte åka själv så får man ha någon annan som shoppar till mig och ja, det kommer bli så jävla bra!

Så nu funderar jag på om jag ska göra mig en latte till, dagens andra eller om jag helt enkelt ska testa en av de nya dryckerna jag har fått hemskickat. We will se. Vill inte dricka för mycket koffein och fucka up magen helt när jag ska sitta still sen. Åh kan vi spola fram klockan lite?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.