Livsstil

Ett stort jävla tack

Vi kör på en söndags status så här på kvällskvisten, från sängen med alldeles för lite batteri i datorn, så jag hoppas att jag ska hinna både skriva, publicera och kanske dela inlägget .. So here we go.

Veckan: Den har varit fruktansvärt intensiv. 7 arbetsdagar och jag har känt att jag inte riktigt har hunnit med hemmet, tiden för kamphunden och för stugan. Och framför allt inte för mig själv. Men så är det ibland och jag känner mig otroligt fräsch ändå för att ha haft denna veckan.

Kamphunden: Hon mår bättre, i går när jag trodde att nu jävlar vänder det och hon slutar kräkas. Så när vi lagt oss i sängen. Japp, mitt pälsbarn sover i sängen lika mycket som ditt barn sover i sängen, inget konstigt alls. Så stirrar hon ut mig och sen kräker hon. Precis det man vill när klockan ska ringa före tuppa-fan själv.

En sådär skvätt-i-väg planta. Vad heter dom?

I dag : Jag har jobbat och efter jobbet så körde jag och träffade upp en vän en snabb som satan runda för att hämta en planta som hon drivit upp från sin skvätt-i-väg växt. Vad heter den? Någon som vet? Supersnygg är den i alla fall. Helt galet vad den har växt hos henne och äntligen fick vi ses en snabbis.  Vi ska försöka få in en date under våran semester.

Mår: Jag mår bra. Förvånansvärt bra och har känt mig oerhört fräsch för att ha jobbat som jag gjort denna veckan. Kroppen mår okej, jag har en konstig smärta i kroppen ikväll men det beror ju på väderomslaget, vilket jag vet. Det har ju varit en galen skön värme ( svetten den rinner på en när man jobbar ) och de 2 senaste dagarna har det varit sånt tryck och kvavt så det behövdes verkligen regnet som kom i dag. Prisa gud, våran natur behöver verkligen detta regnet och vår gräsmatta och växter behövde det verkligen nu när det är vattningsförbud. Kan det komma lite mer regn på nätterna tack?

Och jag måste bara säga tack som fan. Tack tack tack för alla fina mail , meddelanden och gilla markering jag fick på inlägget om mig och sjömannen, prövningen under sjömannens permittering. Ni anar inte hur mycket fina mail jag fått och hur mycket alla era ord betyder och berör.  Så många som skrivit att äntligen kom ett inlägg från hjärtat, ett inlägg som berör och att ni är många som hoppas jag kommer fortsätta dela med mig av djupare inlägg, inlägg som berör och upprör .. som förr. Jag vill men känner samtidigt att  … det finns personer, utanför bloggen, som har hittat hit, som jag inte hoppades på ..  men det ska väl egentligen inte stoppa mig för att vara mig själv och göra det jag är bra på ? Jag ska försöka. Aj pråmis.

Kommande vecka:  Jag börjar veckan med en ledig dag vilket verkligen behövs, jag ska försöka få till massor med tid med kamphunden som jag känner att jag inte kunnat ge denna veckan. Det är en hel del jobb både i sociala medier och jobbet utanför och dessutom, jag går in på min sista jobbvecka och kroppen börjar känna : Gomman, logga ut haha!

Fråga till er : Ni som önskar mer ämnen från hjärtat, som berör och kanske till och med upprör? Vad vill ni att jag tar upp? Någon tanke och fundering? Med er hjälp på traven kanske jag är tillbaka. Help your local gayboy!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.