Livsstil

Fade , hemma fix och gräsänkling

Nyklippt.

Hej Onsdag och tredje dagen i rad som solen skiner när vi kliver upp och i dag är nog den kallaste dagen, för fy satan vad kallt det var om gumpallalan nu på morgonpromenaden med kamphunden, enligt min telefon var det 0 grader ute och jag ser verkligen inte alls fram emot att cykla till jobbet om någon timma haha.

I går hade vi en fixar dag där vi tvättade och röjde här hemma. Vi var och handlade lite nödvändigheter och sen drog jag iväg till frisören för en spontan klippning av sidorna. Äntligen är håret så pass långt att det börjar likna en frisyr igen efter att jag fick ett ryck och rakade av håret ( ja mest efter en misslyckad klippning där jag såg ut som en av hundarna i dom 101-dalamatinerna ). Men nu börjar det ordna upp sig. Vi tvättade även upp lite av sjömannens uniform som han ska ha med sig på jobbet när han drar ikväll.  Sen i går kväll var vi upp en runda hos vännerna Wanda och Tommy och snackade lite skit, kollade på tv och bara hade ett par timmars häng.

Nu dricker vi latte, jag har spelat in och laddat upp videon till tredje luckan i min julkalender på instagram ( @tommytott ) och sen har jag även öppnat lucka nr 3 i min Biotherm kalender, där fick jag en handkräm. Behövligt när temperaturen ute är rövkall så händerna kan behöva lite återfuktande.  Men nu ta och snygga till mig och göra mig klar för jobb, nu väntar ett par dagar som gräsänkling, men förhoppningsvis går dessa dagar snabbt så jag får hem min sjöhunk igen på söndag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.