Livsstil

Vi måste prata

Ser ni printscreen´n här ovan ?

Detta är resultatet av att jag i föregående inlägg , för en av de första gångerna i min bloggkarriär använder mig av något som kallas ad-links. Kommentaren ovan gör att vi måste prata, ok?

Vi måste prata.

Jag blir uppriktigt arg och ledsen över liknande kommentarer och jag förstår inte vad den grundar sig i egentligen ? Jag har kollat mitt inlägg flera gånger och kan inte se något fel alls. Jag låg och surfade på inredning, lampor och annat roligt till lägenheten, eftersom , som jag skrev i inlägget kommer flytta inom kort och därför blir suget att införskaffa nya fina inredningsdetaljer till lägenheten stor.  När jag såg lampan fick jag ett jag.vill.verkligen.ha.begär och samtidigt tänkte jag att jag kan passa på att tipsa er läsare om lampan, då den cirkulerar i många influencers medier och är oerhört populär. Vem blir inte glad av att kunna köpa lampan för 1000 kr mindre än vad den egentligen kostar ? Jag och troligen du med!

Jag valde att för en av de första gångerna i min blogg-karriär att använda mig av något som kallas ad-links. Länkar som är utmärkta med ( ad-links ). Det menas alltså att jag tjänar någon krona på att just du klickar på länken, alternativ kan man göra att om du väljer att köpa det jag länkar, att jag tjänar en viss procent av vad produkten kostar. Hänger du med?

Här går Therese tydligen loss och går till personangrepp i en kommentar och dessutom med påståenden om att jag lurar läsarna för att tjäna pengar? För det första så har jag märkt ut efter länkarna med ad-links, som påvisar det jag just skrev här ovan. Kan vara lite oklart för den som inte är insatt, men jag lurar absolut ingen och att sedan blanda in min sexualitet i det hela? Vad har den med detta att göra och varför? Det gör mig uppriktigt ledsen att man använder skällsord och sexualitet och gud vet vad , när någon skriver något i sociala medier som du kanske inte gillar?

För att återgå till ad-links och sponsrade poster. 

Jag har inte bloggen som min huvudsakliga inkomst källa utan den finns till för att jag älskar att skriva, dela med mig av mode, fina foton och texter och ord från hjärtat, texter som berör och texter som upprör och livet, blandat med skratt och gråt och för att jag har flera föräldrar som har barn som just kommit ut som hbtq och dom älskar min öppenhet, att jag hjälper till och är en förebild för just deras barn.

Att jag sedan ibland gör sponsrade inlägg och nu även testat detta med ad-links, alltså länkar där jag kan få en summa i fall du köper via min länk eller några kronor om du klickar dig in på länken, det ser jag inte som något negativt, utan mer något extra och kanske någon gång per år få lön för allt jobb jag faktiskt lägger ner på mina sociala medier och framför allt bloggen. Alla fantastiska heja rop, mail och kommentarer är värd så mycket mer än de få kronor jag ibland får ut i lön på bloggen. Ni anar inte hur mycket tid man lägger ner på texter, fotografering och redigering av bilder, för att jag älskar det och för att ni uppskattar det. Och är det då fel att göra likt ovan, med sponsrade inlägg och ad-links?

Jag följer en hel del människor , både som har bloggar, youtube-kanaler och instagram. Hos dom förekommer det också sponsrade inlägg och länkar kopplade till ad-links och jag klickar mig mer än gärna in på dom länkarna. Följer jag en människa som lägger ner hjärta och själ i att varje dag uppdatera med fantastiska texter, foton och bjuda på sig själv och bli tipsad ( som mitt inlägg om lampan )  så känner jag att det minsta jag kan göra är att hjälpa människan att få in ett par extra kronor, för att visa min uppskattning och för att jag tycker att fan vad kul att personen i fråga kanske kan få ut en liten summa , lön, för allt jobb.

Så Therese, bögjäveln tvingar dig inte att klicka på länkarna eller över huvudtaget läsa om du blir så upprörd.  Jag tvingar inte någon av er andra, men vill du klicka på länkarna, kanske köper du något eller bara tar dig en titt och kanske hittar något annat så blir jag oerhört tacksam. Jag kommer inte sluta skriva och dela med mig av vardagen med mig, sjömannen och kamphunden för att du inte väljer att klicka på länken.

Jag kommer fortsätta klicka på ad-links länkar hos mina favorit influencers för att jag tycker dom är värd det. Vill du göra det samma för mig, tack som fan. Vill du inte? Jag gillar dig ändå.

Tack för att du tog dig tid att läsa och förlåt om jag svamlat.
Lämna gärna din åsikt i en kommentar i detta inlägg och sprid lite kärlek, jag behöver det och tycker vi kan försöka bli bättre på snacka bland kommentarerna på inläggen. I miss that!

Kärlek.
/ Den ledsna bögjäveln.

 

Och när vi ändå  har lättat på hämtat.
Vill du göra en god gärna till och gillar mig?

Följ mig och bloggen på :
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Heterofinastina 28 februari, 2018 at 21:24

  Ja jösses. Vad ska man säga? Det vet ju alla att just bögar, i synnerhet bögjävlar bara är ute efter att rjäna pengar på sina bloggläsare….. eller inte. Therese. Dina föräldrar måste vara stolta över dig. … eller inte.
  Stå på dig min favvobögjävel.❤

  • Reply tommytott 28 februari, 2018 at 21:31

   Tack världens bästa heterofinastina! <3

 • Reply Seyhan 28 februari, 2018 at 21:41

  Bästa Tommy när man är så bra som du är såklart kommer du stötta på avundsjuka människor. Men låt inte deras negativa energi dra ner dig . Det är säkert olyckliga bittra människor som inte tål ändras framgång du är bäst ❤

  • Reply tommytott 28 februari, 2018 at 21:46

   Åh älskade Seyhan. Tack!
   Jag saknar dig darling <3

 • Reply Camilla 28 februari, 2018 at 21:59

  Jag kommer klicka lite extra på ad-länkarna nu😃
  Klart att man som bloggare tar emot dom korvören man nu kan få plus att vi läsare som du säger också kan ha glädje av dom.
  Tråkigt att blanda koddar med morötter men, men så är det för vissa.
  Jag fortsätter läsa med glädje och sorg.
  Puss o kram mer kärlek i världen tack.

  • Reply tommytott 28 februari, 2018 at 22:01

   Tack för din kommentar fina Camilla!
   Ja .. antingen kommer det fortsätta stå ad-links eller så kommer det stå längst upp i inlägget att länkarna är i samarbete med!
   KRAM

 • Reply Margareta 28 februari, 2018 at 22:00

  Nu letade jag upp inlägget med linken o klickade bara för att sponsra dig som lite motvikt till att du får såna hatkommentarer. Imorgon kommer en bättre dag! 😉

  • Reply tommytott 28 februari, 2018 at 22:03

   Tack fina du!
   Ja i morgon är en ny dag , med nya tag!

 • Reply Christer Holm 28 februari, 2018 at 22:20

  Har fått liknade kommentarer innan, tror alla bloggare drabbas av de så kallade trollen..
  Många gånger grundar det sig i avundsjuka.
  Du har inte gjort något fel..

  • Reply tommytott 28 februari, 2018 at 22:26

   Tack så mycket Christer.
   Ja många råkar ut för troll och dessvärre verkar de flesta troll hos mig gå till angrepp på min sexualitet.

 • Reply Maya 28 februari, 2018 at 22:26

  Therese behöver skaffa sig ett liv och social kompetens!
  Puss till Totten!
  //Maya

 • Reply Lisbeth 1 mars, 2018 at 00:08

  Äsch strunt i den gnällpottan. Hon vaknade väl på fel sida eller något.
  Ska klicka lite extra på ad-linksen, glömmer det ibland.
  Du är en favvopojk i mina ögon, och med risk för att bi kallad gammal snuskkärring av någon surputta – du är så himla mysig att läsa och ännu goare att titta på 😉
  Kramen ♥

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 10:49

   Haha du är för go och tack för din kommentar och mer snuskkärringar till världen.

   KRAM

 • Reply Petra 1 mars, 2018 at 00:21

  Ja och inte helt osökt sjungs det Bögarnas Fel i huvudet… på repeat.
  Det och “scenen” ur en komikers uppväxt, när pappan kommer ner i köket å de hänger kulor utanför…
  Utan bögar blir livet mindre glittrigt och trist som satan.
  Fortsätt med bögeriet och adlinks.
  Mer gaypeeps för the fölk!
  Kindpuss! 😉😁🦉🔫

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 10:49

   Haha .. Grotesko, love it! 😀

   Haha bageriet fortsätter här 😀

   Kindpuss tillbaka och tack!

 • Reply Matilda 1 mars, 2018 at 05:16

  Hur kommer man ens på tanken att skriva nåt så sjukt och att man vill va elak och skada. Det är helt ofattbart. Jag förstår inte. Och jag blir så f-rbannad över såna ord. Helt fruktansvärt. Man kan skriva sig åsikt utan att bete sig så. Det är förmodligen två tecken, att personen mår dåligt i sig själv och även att hon inte kan bete sig på ett social accepterat sätt. Men det är inga ursäkter. Sen förstår inte jag vad det är som är så fel med reklam, att tjäna pengar osv. Det är ju ett jobb personen gör. Och sen är det ju den personens verk. Som en bok för en författare. Det borde väl vara en självklarhet att man vill få in lite pengar. Fina du som bara sprider så mycket positivt och bra. Snälla ta inte till dig sånt skit. Kramar!

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 10:48

   Tack Matilda.

   Det sjuka är att jag vant mig vid att bli påhoppad för min sexualitet så fort det är något som inte passar. Men i går kändes det lite extra, har man legat sjuk drygt en vecka är man väl lite känsligare, men ändå inte acceptabelt att uttrycka sig så.

   Tack för dina fina ord!
   Kram

 • Reply Linnea 1 mars, 2018 at 06:38

  Kärlek till dig❤

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 10:47

   Kärlek tillbaka till dig Linnea! <3

 • Reply Lise 1 mars, 2018 at 07:25

  Nämen THERESE, NU BER DU OM UTSÄKT BUMS!!
  Totten 💜 den där Reply’n säger mer om hen än om dig.
  Jag visste inte att ad-links fungerar så men de flesta bloggare jag följer använder dem å jag tycker det är SKITBRA händer att jag letar upp blogginlägg BARA för att hamna på helt rätt produkt (istället för att leta upp företaget å bläddra mig fram)
  Så tusen tack för det (ja å lampan är ju skitsnygg)
  HEJA TOTTEN 💜

  • Reply tommytott 1 mars, 2018 at 10:46

   Shame on Therese!

   Tack för din fantastiska kommentar och fina värmande ord! <3

 • Reply Anna Kindstrand 1 mars, 2018 at 21:34

  Ibland blir man bara så bestört över att det finns människor som kan vara så genuint elaka. Tyvärr hittas det ofta på ursäkter för elaka människor, och så får dom fortsätta. Jag tål inte det där utslitna tramset om att det “säkert beror på att personen mår dåligt”. Man har inte rätt att behandla andra som skit bara för att man inte själv mår bra.
  Mvh Anna

  • Reply tommytott 2 mars, 2018 at 16:23

   Du har så rätt så Anna och jag håller med dig, bara för att “man inte mår bra” är det inte rätt att behandla andra hur man vill.
   Trevlig fredag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.