Livsstil

Påsk paus, nya glasögon och livet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Say hello to my new glasses. Japp, inte bara nya utan oxå mina första. Det blev en härlig och promenad i vårsolen in till gågatan för att hämta ur brillorna. Och dom sa, första gången du använder glasögon? Ja det är det. Ja då kan du känna yrsel och huvudvärk de första dagarna och det kan ta ett tag innan du vant dig.

No kidding. Att kliva i en ojämnhet i marken kändes som att hela världen gungade och att kliva ner från trottoaren kändes dom jag skulle falla .. Jag måste fan ha sett full ut påväg hem. Men, hello world- you are sharp. Så detta ska nog fan bli bra, Men ja det känns otroligt ovant och jag ska tydligen försök ha dom så mycket som möjligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev ett litet break över påsken. Ledig från ett jobb men jobbade extra på sjukhuset inom psykiatrin. Det var fantastiskt kul och jag valde att ta en break från datorn och de social media livet så mycket jag bara kunde. Ja, ibland var jag ju tvungen att gå in på instagram och Facebook och kolla läget och se så jag inte missar några smaskiga detaljer , vilket jag inte alls gjorde haha!

Just nu längtar jag mest till nästa vecka då sjömannen kommer hem, saknar det köttstycket otroligt mycket och det ska bli så skönt att få hem honom och få tips och råd. Det pågår väldigt mycket tankar i mitt huvudet om min framtid med jobb och vad som blir bäst för mig och för oss.  Men jag har försökt släppa tankarna och låta det komma , till slut kommer känslan av att detta blir bäst och detta valet gör jag.
Jag försöker att inte bli påverkad av vad andra tycker och känner att jag ska göra !

Nu ska jag hinka en latte ta med kamphundarna och lägga mig på sängen en stund innan jag tar med dom på en promenad i solen. Jag skulle egentligen vilja få på mig träningskläderna och ge mig ut på promenad i pildammarna men huvudvärken är jobbig så jag vilar och hoppas den släppar lite tills jag ska iväg på jobb 15-23.30 och syrran är bäst som går hem och rastar kamphundarna till mig ikväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.